Voorjaarscompetitie jeugd 2022

Zoals jullie weten is vanaf tennisseizoen 2022 voor de jeugd het Alles-in-1 pakket van kracht. Dit betekent onder andere dat jeugdspelers automatisch deelnemen aan de competitie. Alle jeugdleden worden hiervoor dus automatisch ingedeeld! 

Bij TV Westerveld spelen de meeste jeugdleden voor- en najaarscompetitie. De competitie wordt georganiseerd door de technische commissie. Hierin zijn Delphine Mensen-Ducat en Anouk Smeltink-Mensen veranwoordelijk voor de jeugd. Samen met de trainer proberen zij de teams zo goed mogelijk in te delen, waarbij kinderen met dezelfde speelsterkte én die graag met elkaar spelen, in hetzelfde team zitten.

Meestal zijn Delphine en Anouk ook aanwezig als de jeugd thuis bij Westerveld speelt. Dit geldt in elk geval voor de rode en oranje competitie. Bij die competities komen op een speeldag namelijk alle verenigingen uit de poule bij één vereniging bij elkaar. Dat vraagt dus even wat organisatie. Gelukkig helpen ouders ook mee, bijvoorbeeld met het gereed maken van de banen, het organiseren van een warming-up en het verzorgen van gezonde versnapering voor in de pauze.

Tenniskids

Meer over Tenniskids competitie

Wil je meer informatie over de Tenniskids competitie? Kijk dan eens op de website van de KNLTB. Hier vind je de nodige informatie over de rode, oranje en groene competie en over de juniorencompetitie (geel). Voordat de competitie van start gaat, organiseren we altijd een informatieavond. Vooral voor de captains en ouders waarvan de kinderen nog niet eerder in een bepaalde kleur competitie hebben gespeeld, is het verstandig om hierbij aanwezig te zijn. 

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de competitie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen met de Technische Commissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060