Nieuws

Tennistraining voorjaar 2018

Beste tennisliefhebber,

Schrijf je nu in voor de voorjaarslessen van House of Tennis! Wij geven aan iedereen les: van jong tot senior, van beginnend tot clubkampioen. 

Dit seizoen starten wij met een nieuw lesconcept! In plaats van één lange lescyclus van 20 lessen zijn het seizoen dit keer kleinere lescycli geworden. Er kan nu ingeschreven worden voor  14 lessen, welke tot aan de zomervakantie gegeven zullen worden. Tijdens deze zomer bekijken wij verschillende concepten dat voor velen nog beter aansluit aan de wensen van de enthousiaste tennissers van TV Westerveld. 

Nieuwsgierig of wil je graag inschrijven op de vervolgtrainingen van het huidige winterseizoen? Bekijk dan snel het lesweken- & prijzenoverzicht alsmede de begeleidende tekst die wij als bijlage hebben toegevoegd. 

Met vriendelijke groet,
Fleur Bollebakker en de technische commissie
technischecommissie@tvwesterveld.nl

Extra informatie voor de senioren die overdag les willen volgen:
Er kan ook ingeschreven worden voor tennistraining overdag. Je kunt je hiervoor individueel of als groep voor opgeven door in het ‘veld’ opmerkingen aan te geven dat je graag overdag training wilt volgen.

Extra informatie voor Rood spelers:
Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst plus training aangeboden voor de kinderen die rood spelen. Wegens succes bieden we deze optie wederom aan. Dit houdt in dat de kinderen 2x per week trainen tegen een aantrekkelijk tarief.

Let op: Zouden kinderen die op de basisschool zitten bij het veld opmerkingen aan willen geven hoe laat ze uit school zijn? Graag vernemen wij tevens op welke specifieke uren er eventueel een andere sport beoefend wordt.

« Terug

» Nieuws archief