Nieuws

Sponsor uitgelicht: Diemen Adviesgroep B.V.

Een fijne vereniging zoals TV Westerveld kan niet zonder de sponsoren, daarom willen we ze graag extra onder de aandacht brengen. We beginnen onze reeks met Diemen Adviesgroep B.V. We hebben Luuk Degen mede-eigenaar van Diemen adviesgroep B.V. 3 vragen gesteld.

 1. Vertel eens iets over je bedrijf?

Ik zit reeds 34 jaar in het vak als adviseur in verzekeringen en hypotheken. Met specifieke kennis op gebied van Hypotheken en Individueel sparen (waaronder lijfrente voor Pensioen). Dus
als ik iemand van dienst kan zijn, dan help ik je voor de volle 100%!  Ons kantoor heeft alle papieren en diploma’s op zak, waaronder ook het keurmerk ‘Financieel Adviseur’.

Reviews van mijn Hypotheekadviezen zijn te vinden op Independer.

Sinds het jaar 2000 heb ik samen met mijn zwager een eigen assurantiekantoor (7 vrouw/man sterk) gevestigd in Diemen. Wij hebben zo’n 7.000 klanten, waarvoor wij verzekeringen beheren en adviseren. Voornamelijk particulier klanten en daarnaast een paar honderd ZZP’ers en wat kleine bedrijven.
 

2. Waarom moeten mensen bij jullie zijn als ze jullie dienst of product nodig hebben?

Voor alle leden van TV Westerveld bied ik de kennis aan van ons kantoor.

Wil je eens jouw verzekeringen laten checken,

  • of het goedkoper kan,
  • of er betere dekkingen zijn
  • of je niet te veel verzekerd bent!

Wij doen dit gratis!

Wij kunnen veelvuldig een beter alternatief offreren, scheelt soms 5 Euro tot tientjes per maand! Leuk als we een win-win situatie krijgen.
 

Hypotheek advies met Westerveld korting.

Koop je een eerste woning of ga je verhuizen naar een andere, ik help je graag met mijn kennis. Wij doen zaken met ALLE hypotheekverstrekkers!

Wil je de huidige hypotheek eens doornemen, zoals; kan ik een lagere rente krijgen/ mijn hypotheek is aflossingsvrij, kan ik deze omzetten/ kan ik iets doen met mijn overwaarde?
Bel Luuk! 020-6951051

 

3. Wat is er zo leuk aan om Westerveld te sponsoren

Sinds vorig jaar ben ik sponsor geworden met Luuks Advies uit hoofde van Diemen Adviesgroep. Ik ben trots op onze leuke tennisvereniging en besef dat de club daarbij financiële steun kan gebruiken. Mede omdat ons bedrijf goed draait, kan ik de club van sponsoring voorzien. En het zou natuurlijk leuk zijn als het 2 kanten opwerkt. Heeft een iemand van de vereniging een dienst of product nodig van één van de sponsoren vraag daar dan naar! Wij helpen eenieder graag.

 

Neem vrijblijvend contact op met Luuk!!

Diemen Adviesgroep B.V.

Arent Krijtsstraat 19, 1111 AG Diemen
Tel. : 020-6951051
www.diemenadviesgroep.nl
E-mail : luuk@diemenadviesgroep.nl

« Terug

» Nieuws archief