Nieuws

Westerveld park project

Op zaterdag 4 augustus is een zeer succesvol Westerveld park project uitgevoerd.

 

Bas Hagen, Sander de Hoop en André Slooff hadden zich hier bij de ALV al voor aangemeld. Bas, Marcel en André en zoon Marnix kwamen met teamgenoten Jan van Dam en Dave Duitz. Ook Wim Boeijink had zich spontaan laten uitnodigen om met de Parkcommissie leden Marcel, Ruud, Wil en Rob de handen uit de mouwen te steken.

Sander wenste ons sterkte vanuit zijn hangmat in Costa Rica en was zo sportief om bij voorbaat al twee heerlijke taarten ter beschikking te stellen.

Wil Voogt begeleidde hands-on de werkzaamheden en had alle benodigde gereedschappen tot in de puntjes voorbereid.

Het was mooi zonnig weer, met een temperatuur van plus 26 graden. Tot bloedens toe en insectensteken op de koop toe nemend is in het zweet des aanschijns enorm veel snoeiwerk verzet en opgeruimd.

De frisdrank in de pauze was gesponsord door Willem Schaap van Wijnkoperij/Slijterij de Meenthof. Om 12.30 uur zijn de werkzaamheden met mooi resultaat afgerond onder het genot van een laatste versnapering.

Bij deze dank voor de initiatieven en het regelwerk. De gedachte is om deze projectmatige aanpak in de toekomst voort te zetten. Daar zal t.z.t. over bericht worden.

 

Namens de Stichting (voor onderhoud van Park en Banen)
Erik Plantinga

« Terug

» Nieuws archief