Nieuws

BREAKING NEWS: TV WESTERVELD OP TV!

Woensdag 11 september zullen er tussen 09.00 en 15.30 uur op onze club opnames bezig zijn voor het TV programma De Grote Tuinverbouwing. Je bent van harte welkom om op 11 september een kijkje te komen nemen. Er kan die dag ook gewoon getennist worden. Het zou zelfs erg leuk zijn als er die dag wat bedrijvigheid op de banen zou zijn. Wie weet kunnen we je dan later dit jaar op TV bewonderen.

Beste Westervelders,

Woensdag 11 september zullen er tussen 09.00 en 15.30 uur op onze club opnames bezig zijn voor het TV programma De Grote Tuinverbouwing

Het productieteam van Stokvis Content (Jasper Stokvis (directeur) is tevens lid is van onze vereniging) zal dan ons buitenterras gaan opleuken voor een item in een van de afleveringen die waarschijnlijk in dit najaar zal worden uitgezonden. Er zal een lounge set worden geplaatst en ook zullen er groenvoorzieningen worden aangebracht op het terras. Westerveld levert hiervoor een eigen bijdrage maar dat wordt geheel gedekt door het geld dat bij elkaar gebracht is door de Club van 50. 

Het doel van de Club van 50 voor dit jaar was het aanschaffen van een leuke loungeset. Op deze manier realiseren we dus gelijk dat doel en wordt het terras ook nog eens opgefrist. Maar hoe het er precies gaat uit zien is voor ons allemaal nog een verrassing!

Je bent van harte welkom om op 11 september een kijkje te komen nemen. Er kan die dag ook gewoon getennist worden. Het zou zelfs erg leuk zijn als er die dag wat bedrijvigheid op de banen zou zijn. Wie weet kunnen we je dan later dit jaar op TV bewonderen.

Leuk als jij er ook bij bent!

Het bestuur & sponsorcommissie

« Terug

» Nieuws archief