Nieuws

TVW Toppers - Bianca Roelofs

Onze vereniging kan al jaren rekenen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
Maar wie zijn dit eigenlijk? Wat doen ze allemaal en waarom?
De komende tijd laten we een aantal van onze toppers aan het woord voor een kijkje ‘achter de schermen’. 
We trappen de reeks af met Bianca Roelofs van de Toernooicommissie.

Wie:    Bianca Roelofs
In 2008 zijn wij (Bastiaan Hellingman en ik) van Utrecht naar Hilversum verhuisd. Bas was al een fanatiek tennisser en het leek mij leuk om het ook te gaan proberen.

Bij het zoeken van een tennisvereniging keek ik als ‘nieuweling’ destijds naar de afstand vanaf ons huis, het aantal banen en de beschikbare lesmogelijkheden en kwam zo bij het Tulip Tennis center uit. Tijdens de lessen aldaar maakte ik kennis met een paar gezellige dames op de lesbaan naast die van mij. Zij waren onlangs lid geworden van TV Westerveld even verderop en vertelden dat ik daar zeker eens moest komen kijken.

En zo geschiedde… tijdens het Jong & Oud toernooi van 2010 kwamen Bas en ik ‘even’ kijken om vervolgens compleet opgenomen te worden door de grote groep gezellige mensen en ’s avonds de spreekwoordelijke lichten uit te doen in het clubhuis… Enkele weken later waren wij dus beide lid van Westerveld. 

Wat:    Toernooicommissie
In 2011 ben ik ‘lid’ geworden van de Toernooicommissie omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en graag mijn steentje wilde bijdragen aan de gezellige activiteiten die de vereniging heeft. Als Toernooicommissie organiseren wij de ‘gezelligheidstoernooien’ zoals de Openingstoss, Herenleed, Ladiesnight, Beachtennis, Krasse Knarren en het Manten slottoernooi. Daarnaast beheren wij de Clubladder en organiseren we de Clubkampioenschappen.

Binnen de commissie doet iedereen wat hij/zij leuk vindt en waar hij/zij tijd voor heeft. Zo vindt de één het leuk om zich bezig te houden met het maken van toernooischema’s en de ander met het inkopen van hapjes of prijzen. Ongeveer 2 keer per jaar komen we even samen om per toernooi te inventariseren wie er tijd heeft om iets te doen en de taken te verdelen. En uiteraard kunnen we zelf ook altijd gezellig meedoen met de betreffende toernooien.

Waarom:  
Door het organiseren van en het aanwezig zijn bij de diverse toernooien, heb ik heel veel leden van de vereniging leren kennen. Zo kom ik dan ook altijd ‘bekenden’ tegen als ik op het park kom en dat maakt het (extra) gezellig. Binnen de commissie hangt een gezellige, ongedwongen sfeer. We hebben allemaal een (drukke) baan, maar doordat je zelf mag aangeven wat je wilt doen en wanneer, is het prima te combineren.

Samen met de waardering die je krijgt van de leden die meedoen aan onze toernooien, hou ik het nog wel even vol! 

« Terug

» Nieuws archief