Nieuws

Nieuwe trainers van House of Tennis stellen zich voor

Mijn naam is Michiel Foppen (links, op foto aan rechterzijde - klik op foto voor vergroting) en ik zal dit zomerseizoen op de donderdagavond samen met de andere trainers de tennislessen verzorgen op jullie mooie en gezellige park.  Ik ben 32 jaar en woon in Muiderberg samen met mijn vrouw Merel en onze zoon Jens die bijna 2 jaar oud is.

In 2010 heb ik mijn CIOS-diploma gehaald met daarbij ook mijn A-licentie. Vrijwel direct daarna aan de slag gegaan als trainer in Huizen bij H.L.T.C. de Kuil, daar gaf ik training aan pupillen, junioren en senioren.

Tijdens mijn lessen werken we aan de juiste techniek, tactiek maar ook dat de leerlingen met veel plezier aan de lessen deelnemen. Hoop dat de spelers danTEST het plezier en vertrouwen in hun tennisspel krijgen, waardoor zij vaker gaan spelen en op die manier hun niveau omhoog brengen. 

Naast tennis en lesgeven heb ik ook nog andere hobby’s. Zo ben ik behalve op de tennisbaan ook op het voetbalveld te vinden.
 

Mijn naam is Henk de Vries (rechts op foto aan rechterzijde - klik op foto voor vergroting), ik ben 49 jaar gescheiden maar gelukkig weer iemand ontmoet en nu woonachtig met mijn vriendin Isabelle in Soest. Ik heb twee dochters die ik om het weekend zie. Ik geef dit jaar 30 jaar les en heb gedurende al die jaren alle niveaus les gegeven (van top 20 van Nederland tot aan beginner niveau op een club).

Naast het lesgeven op de baan heb ik ook voor organisaties kampen ontwikkeld en heb mij bezig gehouden met tennisprogramma’s voor de jongste jeugd maar ook gekeken naar wat is innovatief binnen het tennis en wat kan ik daar mee.

Op dit moment is mijn speelsterkte 3,7, ooit was dit 2,4 in mijn top tijden toen ik nog allemaal ranking toernooien speelde. Ik ben opgegroeid in ‘t Gooi en heb ook al op aardig wat verenigingen binnen ‘t Gooi trainer geweest.  Naast het tennis hou ik van veel andere sporten, sport kijken, films & series kijken en ben helemaal Amerika gek.

Super leuk om ook op Westerveld les te geven en misschien ontmoeten we elkaar snel op de baan !

Mijn naam is Stephan Gerritsen (klik op foto voor vergroting), ik ben 24 jaar en ik woon momenteel in Amsterdam. Op mijn 6e ben ik zelf begonnen met tennis. Deze hobby liep toen aardig uit de hand en al snel ging ik meer trainen.

Nadat ik een scoutingsdag van de KNLTB had gehad, werd ik uitgenodigd om bij de bond te gaan trainen. Dat heb ik tot mijn 14e gedaan en ben daarna bij een andere tennisschool terechtgekomen. Op mijn 18e ben ik Finalist geweest van de Nederlandse jeugdkampioenschappen. Vanaf toen ben ik ook meer in het Buitenland gaan spelen om mijn droom als proftennisser na te jagen. Dit heb ik gedaan tot mijn 22e, en door blessures heb ik een punt achter mijn eigen carrière gezet.

Toen heb ik direct mijn papieren gehaald om als tennisleraar aan de slag te gaan. Dit doe ik nu al 2 jaar bij House of Tennis met veel plezier. Ook vind ik het leuk dat ik op de dinsdag nu bij T.V Westerveld aan de slag kan gaan. Tot op de baan!

 

Ook Bart van Haarlem (klik op foto voor vergroting), op de foto naast Fleur, is een nieuwe trainer bij TV Westerveld. Als de introductie van Bart ontvangen is dan kun je die uiteraard ook hier terug vinden.

 

 

 

 

 

Wij wensen alle traniners veel succes en plezier toe bij Westerveld !

 

« Terug

» Nieuws archief