Nieuwsbrieven TV Westerveld 2017

TV Westerveld Nieuwsbrief December

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Beste leden, in deze nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van de algemene zaken die spelen binnen onze mooie vereniging. 

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief

  • Namens het bestuur
  • KNLTB Afhangbord vernieuwd
  • French Court vernieuwing
  • Gravel banen in de winter
  • Park onderhoud

Namens het bestuur

Zo op de laatste dag van dit kalenderjaar leek ons een mooi moment om jullie nog even te informeren over het reilen en zeilen binnen onze mooie vereniging.

Hoewel we in een periode zitten waarbij de weersomstandigheden bepalen of er op ons mooie park getennist kan worden zijn vele vrijwilligers bezig met het volgende seizoen.

Er wordt druk gewerkt aan de indeling van de competities, planning van de evenementen, onderhoud van het park en clubhuis en wordt in kaart gebracht welke vernieuwingen te realiseren.

We zijn bezig extra activiteiten op te starten om het jullie als leden nog meer naar de zin te maken en nieuwe leden te kunnen verwelkomen.

Afgelopen seizoen zijn er reeds goede stappen gemaakt om jeugd enthousiast te maken voor de tennissport en TV Westerveld. Zowel voor de jeugd als senioren zullen wij daar komend seizoen nog meer aandacht aan besteden en hopen daar gedurende het seizoen de vruchten van te kunnen plukken.

Mocht je zelf ideeën hebben of ons willen helpen dan horen wij dat graag.

Er zijn al vele leuke initiatieven binnen gekomen waar wij als bestuur naar uitkijken om hier in 2018 met jullie verder invulling aan te geven.

Tot slot wensen wij jullie een hele fijne jaarwisseling en een sportief en gezond 2018.

Dagelijks Bestuur TV Westerveld
Christiaan, Marjan, Frank

 

KNLTB Afhangbord vernieuwd

Afgelopen donderdag is er een nieuw afhangbord op de club geplaatst. Vanaf morgen, 1 Januari, kan het nieuwe systeem gebruikt worden. Het nieuwe scherm is groter en het Afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in gebruik.

Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen.

We raden je aan om gauw langs te komen op de vereniging om het vernieuwde KNLTB Afhangbord uit te proberen en een lekker potje te tennissen. Tot snel!

French Court vernieuwing

Het is inmiddels al aantal weken geleden dat de vernieuwing van de french court banen heeft plaatsgevonden. De banen liggen er goed bij en we zijn zeer tevreden over het resultaat. De banen zijn sneller bespeelbaar bij regen en de nieuwe belijning minder glad.

Zoals na elke vernieuwing is het belangrijkste dat er veel op gespeelt wordt. Dus bij deze nogmaals de oproep om zoveel mogelijk van de french court banen gebruik te maken.

Gravelbanen in de winter

We willen de banen zoveel mogelijk openhouden in de winter. Echter om de kwaliteit te behouden dient er met name in de dooi na een vorstperiode niet op gespeeld te worden omdat dan de bovenste laag dichtslibt.

Dus tot in een vorstperiode kan je op de banen blijven spelen.

In overleg met de groundsman en park commissie zijn afgelopen donderdag baan 1 en 2 uit het schema gehaald. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven overige banen voorlopig bespeelbaar.

Parkonderhoud

We zoeken nog hulp voor het park- en clubhuisonderhoud. De parkcommissie is daarvoor de vaste maar verouderende basis.

Wat zou helpen is een lijst met leden die bereid zijn een dag mee te helpen. Voor zo’n dag hebben we dan de benodigde werkzaamheden ingepland.

Ben je bereid om zo’n dag te helpen meld je dan aan met vermelding van je voorkeursdag (kan natuurlijk ook in een weekend) bij:RuudRoos@hetnet.nl

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld       Twitter TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar redactie TV Westerveld

 

« Terug