Nieuwsbrieven TV Westerveld 2020

Nieuwsbrief november 2020

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief. Voor de webversie klik hier

  • Covid-19 maatregelen n.a.v. persconferentie 17 novmber 2020
  • Update van de sponsorcommissie
  • Pepernoten ochtend voor de jeugd

Covid-19 maatregelen n.a.v. persconferentie 17-11-2020

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 november bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de ‘gedeeltelijke lockdown’ zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaat gelden: dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is dan weer toegestaan, sportkantines blijven gesloten.

De maatregelen van 13-10-2020

Update van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie is het afgelopen jaar actief bezig geweest voor de club en heeft mooie resultaten behaald. Op onze website lees je een uitgebreide toelichting over de volgende onderwerpen.

  • Rabo Clubsupport Actie 2020
  • Sponsor in de schijnwerpers
  • Nieuwe winddoeken
  • Corona & Sponsoring

Op zoek naar nieuwe sponsoren
Heb je interesse om te sponsoren of heb je leuke ideeën sponsoring binnen Westerveld verder vorm te geven, neem dan vooral contact met ons op via sponsoring@tvwesterveld.nl

Bastiaan Hellingman, André Slooff, Sander de Hoop

Pepernoten ochtend voor de jeugd

Op zondag 15 november 2020 heeft de jeugdcommissie een pepernoten ochtend georganiseerd voor de jeugd. Het was ondanks de slechte weersvoorspellingen een gezellige en sportieve ochtend.

Bij aankomst werd er als eerst een warming-up gehouden, waar de 40 kinderen actief aan deelnamen. Vervolgens werden er onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld en ook diverse spelletjes waarbij T.V. Westerveld bezoek kreeg van 3 pieten. Er werd zakgelopen, estafette gehouden en als afsluiting een quiz met vragen over sint en piet. Ter afsluiting kregen de kinderen nog een lekkere verassing van de pieten mee om thuis van te genieten! Bedankt voor de grote opkomst en jullie sportieve inzet tijdens deze ochtend. 

De andere foto's vind je op onze website

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar Bestuur TV Westerveld

 

« Terug