Nieuwsbrieven TV Westerveld 2020

Nieuwsbrief december 2020

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief. Voor de webversie klik hier

  • Padelbanen bij TV Westerveld
  • Besproeiing gravelbanen toekomstbestendig
  • Prettige feestdagen

Padelbanen bij TV Westerveld

Padelbanen bij TV Westerveld, hoe leuk zou dat zijn?!

Padel is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland. Veel tennisverenigingen profiteren van deze extra leden maar wat is padel nu precies? Zie uitleg op YouTube

Er is een kleine werkgroep, bestaande uit Sander de Hoop, Erik Plantinga, Nick Nurmohamed, Frank Smeltink en Elsbeth Koutsoglou, die aan het onderzoeken is wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van padelbanen op het terrein van onze tennisvereniging. 

Wij zijn, na de eerste onderzoeken en gesprekken, erg enthousiast geworden maar het is natuurlijk een heel traject. Wat moeten we inleveren en wat gaat het de club opleveren, wat zijn de kosten, vergunningen, wat betekent het organisatorisch, etc? 

Denk jij nu, jeetje wat leuk daar wil ik ook mijn bijdrage aan leveren en meer over weten, laat het ons weten.

We kunnen je ideeën, energie en/of kritische noot goed gebruiken!

Je kunt ons bereiken op padel@westerveld.nl

Namens de werkgroep,
Sander en Elsbeth

Besproeiing gravelbanen toekomstbestendig

Na twee lekkages hebben we besloten de hoofdleiding van de besproeiing van de gravelbanen te vervangen. Na 37 jaar waren deze broos geworden.

Hiermee wordt eigenlijk ook een eerste stap gezet in de voorbereiding voor de renovatie van de gravelbanen die over enkele jaren moet gaan plaatsvinden. We willen de gravelbanen goed bespeelbaar houden en verbeteren (waterafvoer) indien mogelijk.

Op woensdag 18 november heeft Hovenier Pieter Vlug de sleuf gegraven boven de huidige hoofdleiding zodat de nieuwe leiding daar ingelegd kon worden.
Vrijdag 20 november kwam Aquaco de nieuwe hoofdleiding leggen. Tevens is daar ook een nieuwe leiding voor de handbesproeiing van de banen bijgelegd. Deze zal bij de renovatie van de banen aangesloten worden. Door dat nu te doen bespaart dat werk bij de toekomstige renovatie.

Maandag 23 november is door de Aquaco projectleider Tom de Croon, de hoofdleiding getest en opgeleverd.
Woensdag 25 en donderdag 26 november heeft Pieter Vlug de sleuf gedicht en het pad weer hersteld. Dit ziet er nu beter uit dan voor de vervanging van de hoofdleiding.

Met dank aan Wil, Klaas en Ruud van de Parkcommissie, Sander de Hoop en Frank Smeltink!

Erik Plantinga

Prettige feestdagen

Met de laatste nieuwsbrief van dit jaar kijken we terug op een zeer bijzonder jaar. Wel tennis, geen tennis, met 4 personen spelen dan weer met 2, clubhuis open, clubhuis dicht. We hebben ons weten aan te passen aan de situatie maar kijken reikhalzend uit naar een nieuw jaar waarin we hopelijk weer volop kunnen tennissen.

We wensen iedereen ondanks de beperkingen hele mooie feestdagen toe en hopen je volgend jaar weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten op het park.

Marjan en Frank
Bestuur TV Westerveld 

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar Bestuur TV Westerveld

 

« Terug