Nieuwsbrieven TV Westerveld 2021

Nieuwsbrief maart 2021 - 2

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief. Voor de webversie klik hier

  • Versoepeling Covid-19 maatregelen
  • Online Algemene ledenvergadering op 22 maart om 20.00 uur
  • Padel infomatieavond succesvol
  • Ledenpas
  • Overstap van Toernooi- naar Technische Commissie
  • KNLTB digitale congresweek
  • Jeugdcommissie actief met werving nieuwe jeugd 
  • Jeugdactiviteiten

Beste Westervelder,

Graag brengen we jullie met deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Versoepeling Covid-19 maatregelen

Vanaf dinsdag 16 maart mogen alle leden weer dubbelen  Wij zijn uiteraard ontzettend blij met dit nieuws! Interne wedstrijden/competitie is nog niet toegestaan!

Heel veel plezier allemaal op de banen! Meer informatie vind je op Corona Update van KNLTB

 Alle overige maatregelen blijven gehandhaafd. 

Online Algemene ledenvergadering - 22 maart om  20.00 uur

Inschrijving voor deelname  aan de ALV online vergadering kan via onderstaande knop:

De link voor deelname aan de ALV zal uiterlijk op 19 maart naar het opgegeven emailadres worden verstuurd.

Agenda, notulen, commissie- en bestuurverslagen zijn op de website geplaatst (alleen toegankelijk voor leden d.m.v. inloggen). De financiële gegevens zullen deze week, na goedkeuring door de kascommissie, ook beschikbaar komen op de site.
Tijdens de ALV zal onder andere het baanonderhoud, het  beleidsplan, de financiën  en het onderzoek mbt Padel aan bod komen. 

Padel informatieavond succesvol

Afgelopen maandag 8 maart was het zover! De padel kick-off presentatie voor Westervelders, gevolgd door een Q&A. Tijdens een online sessie via Zoom heeft de padel werkgroep gepresenteerd waarom zij denken dat padel bij Westerveld niet alleen een leuk idee is, maar ook écht toegevoegde waarde kan hebben voor de club. Vol enthousiasme werd gedeeld welke stappen sinds december 2020 zijn genomen en wat de plannen zijn.  

Na afloop van de presentatie was er mogelijkheid om vragen te stellen. Hier maakten de aanwezige Westervelders gretig gebruik van. Het was goed om als werkgroep de eerste reacties te peilen. Een samenvatting van de informatieavond, inclusief de gestelde vragen en de antwoorden daarop, vind je terug op de website (alleen toegankelijk voor leden d.m.v. inloggen).  

De padel werkgroep gaat aan de slag met de gestelde vragen en nemen deze mee in de uitwerking van het uiteindelijke voorstel. Het is aan jullie als leden om hierover na te denken en uiteindelijk te beslissen. Kom dus allemaal de 22e maart naar de ALV, waar het plan wordt gepresenteerd! 

Ledenpas

In 2019 heeft de KNLTB besloten de ledenpassen voor meerdere jaren uit te geven. Ook dit jaar is de ledenpas nog geldig en worden er geen nieuwe passen uitgereikt.

Mocht je in je KNLTB app een andere foto wensen, dan kan je een digitale foto mailen naar de ledenadministratie.

Overstap van Toernooi- naar Technische Commissie

Harmen van der Ploeg heeft vanaf dit seizoen de overstap gemaakt naar de Technische Commissie.

De toernooicommissie vindt het uiteraard jammer dat Harmen de overstap maakt maar gelukkig blijft hij als vrijwilliger actief voor de vereniging. Namens de Toernooicommissie heel veel dank voor je inzet en veel succes. In geval van nood weten we je nog wel te vinden.  

 

KNLTB digitale congresweek

Met een aantal vrijwilligers van TV Westerveld is er afgelopen week deelgenomen aan de KNLTB digitale Congresweek.
Het was een inspirerende informatieve week, waar we de nodige kennis, tips en tricks hebben opgedaan. Een en ander zal verder worden meegenomen en uitgewerkt in het beleidsplan 2021-2024.

Jeugdcommissie actief met werving nieuwe jeugd

Op 10 maart hebben we door inspanning van de jeugdcommisie Weekbladwijdemeren (pag. 18) gehaald met een super leuk wervingsartikel voor nieuwe jeugdleden.

Goede actie van Melle, Victor, Lindsey en Melanie
 jeugdcommissie@tvwesterveld.nl

Jeugdactiviteiten

Om het seizoen goed te starten, hebben we gelijk een aantal leuke activiteiten voor jullie in de startblokken gezet.

Jeugdtoss
Op zondag 28 maart (van 09.00 tot 12.00 uur) wordt het nieuwe seizoen gestart met een jeugdtoss. Je speelt telkens 20 à 30 minuten tegen verschillende tegenstanders. Uiteraard houden we hierbij rekening met je speelsterkte. Op deze manier kan iedereen elkaar weer zien en gezellig een balletje slaan. Als er voldoende opkomst is en de kinderen het leuk vinden, willen we gedurende het seizoen vaker een toss organiseren.

Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs en dan maken we er een mooie, sportieve ochtend van!

Paastoernooi
Voor zaterdag 3 april (van 14.00 tot 17.00 uur) staat er een Paastoernooi op het programma. Bij deze activiteit wordt er natuurlijk getennist, maar zijn er ook leuke paasspelletjes en we gaan op zoek naar paaseieren op het park.
In teams moet je zo goed mogelijk je best doen tijdens de spelletjes en wie weet wint dan jouw team.
Voor deze activiteit dien je je vooraf op te geven door een mail te sturen naar jeugdcommissie@tvwesterveld.nl met daarbij jouw naam, leeftijd en niveau (rood/oranje/groen/geel).

Let op: beide activiteiten zijn voor jeugdleden tot en met 17 jaar.
Helaas is het vanwege de Coronamaatregelen vooralsnog niet toegestaan dat ouders bij de activiteiten aanwezig zijn op het park.
En houd er rekening mee dat het clubhuis nog gesloten is, dus zorg dat je zelf wat te drinken en eventueel wat te eten meeneemt.

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar Bestuur TV Westerveld

 

« Terug