Nieuwsbrieven TV Westerveld 2021

Nieuwsbrief april 2021 - 2

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief. Voor de webversie klik hier

  • Ingelaste Onlie ALV Padel op 10 mei om 20.00 uur
  • Onderzoek naar vrijwilligers
  • Weer een succesvol parkproject
  • De visie van House of Tennis
  • Tennisballen voor een goed doel
  • Rookzone op parkeerterrein ingericht 
  • Clubladder van start op 19 april

Beste Westervelder,

Graag brengen we jullie met deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ingelaste Online ALV - padel op 10 mei 

To padel or not to padel, aan de leden de keuze voor de toekomst van TV Westerveld.

Na de informatiesessie van 8 maart, de ALV van 22 maart en de clinic van 24 april wordt het tijd voor Het Besluit. 
Maandag 10 mei om 20.00 uur vindt de digitale ALV plaats om te beslissen over het plan voor de introductie van padel en de verbetering van twee gravelbanen.

Dit besluit bepaalt de toekomst van TV Westerveld, dus hierbij de oproep aan alle seniorleden om je via onderstaande button aan te melden om je stem te laten gelden op de 10de. Dan krijg je een paar dagen voor de ALV per mail een toegangscode toegestuurd. 

De onderliggende stukken t.a.v. de besluitvorming over de padelbanen zullen circa een week voor de ALV (achter de inlog) beschikbaar zijn.

Na de presentatie van het advies van de padelcommissie kunnen vragen gesteld worden waarna gestemd zal worden.

Wij kijken ernaar uit jullie op 10 mei digitaal te mogen begroeten! 

Onderzoek naar vrijwilligers

Op maandag 12 april heb je een mail ontvangen met als onderwerp "enquête met elkaar en voor elkaar". Hierin hebben we je gevraagd om  jouw ideeën over de invulling van diverse taken en functies binnen onze vereniging met ons te delen.

Mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn dan nodigen we je graag uit om de vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar jouw reactie !

Open hier de korte vragenlijst

Weer een succesvol parkproject

Het wordt inmiddels een ijzersterke formule: een paar keer per jaar een parkproject! Zaterdag 10 april was het weer zover.

Met vereende krachten is het park en parkeerterrein door een aantal jeugdige vrijwilligers en ervaren parkcommissarissen aangepakt om er daarna weer strak uit te zien.

Verzorgen, snoeien, krabben, spuiten en vegen: er was weer sprake van een mooie ecologische werkdiversiteit, geheel passend in deze tijd en rekening houdend met alle vereiste maatregelen! 


Klik op de afbeeldingen voor vergroting

Indien er nog leden zijn die op de lijst bij Sander willen staan om voor een volgend project opgeroepen te worden, geef je dan op, met vermelding van naam en 06-nummer, in een mail Sander de Hoop

De visie van House of Tennis

Mede op basis van de visie van House of Tennis ontwikkelen we TV Westerveld verder in 2021!

Tennis is een ideale sport om te beoefenen ondanks alle Corona beperkingen. Dit hebben we in 2020 mogen ervaren en ook in 2021 zijn de ontwikkelingen heel positief. Doordat wij als tennisschool actief nadenken over het verder versterken van de tennissport hebben we direct op deze ontwikkeling kunnen inspelen. 

Op de website wordt meer uitleg gegeven over de organisatiestructuur van House of Tennis, haar samenwerking met de KNLTB, de missie, visie en de kernwaarden waaraan onze trainers dienen te voldoen. 

House of Tennis is een gecertificeerde partner van de KNLTB. Dit houdt in dat wij samen met de KNLTB de route naar de top voor jeugdspelers zo goed mogelijk faciliteren. De KNLTB helpt de scholen zich verder te ontwikkelen als opleidingspartner en maakt met de scholen duidelijke afspraken over de te leveren prestaties, de manier van samenwerken en de mentaliteit waarmee (samen)gewerkt wordt. Er zijn momenteel in totaal 15 gecertificeerde scholen in Nederland waar de KNLTB mee samenwerkt. Een select gezelschap dus en wij zijn trots dat we hier onderdeel van mogen zijn!

Tennisballen voor een goed doel

Gooi je tennisballen niet meer in de afvalbak maar in de ton die bij de ingang van het clubhuis staat. Hiermee steun je het goede doel Bullenhuisje 2.0. Deze organisatoe vangt Engelse Bulldoggen in nood op om vervolgens op zoek te gaan naar liefdevolle mensen die hen een tweede kans willen geven. 
Initiatief voor het inzamelen van gebruikte tennisballen is opgezet door Wout Peters. 

Graag de ballenkoker ook niet meer in de afvalbak maar in de tennistas mee naar huis. Scheelt de parkcommissie ook weer extra werk want de bakken zitten minder snel vol 

Rookzone op parkeerterrein ingericht

Nu de vereniging rookvrij is geworden, is er voor de verstokte rokers een beschutte plek ingericht om buiten het park en niet bij de ingang, te kunnen roken.

Daar is ook een bak geplaatst om de peuken in te doen.


Klik op afbeelding voor vergroting

Clubladder weer van start

Goed nieuws ! Vanaf maandag 19 april gaat de TV Westerveld Clubladder weer van start.  Heb je je nog niet ingeschreven dan kun je je uiteraard alsnog aanmelden.

Spelers die vorig jaar hebben meegedaan hoeven niet opnieuw aan te melden. Zij ontvangen een herinnering voor de start van de eerste ronde.
Ben je nog niet bekend met de clubladder, kijk dan de clubladder video.

Er zijn 13 speelrondes van 2 weken, de laatste ronde duurt 3 weken en eindigt op 10 oktober. 

Je kunt rondes overslaan als je bijvoorbeeld geblesseerd bent of op vakantie gaat. 

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar Bestuur TV Westerveld

 

« Terug