Nieuwsbrieven TV Westerveld 2021

Nieuwsbrief mei 2021 - 2

je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van TV Westerveld.

Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief. Voor de webversie klik hier

 • Groen licht voor aanleg Padelbanen!
 • Update Covid-19 maatregelen
 • TVW Toppers - de Parkcommissie
 • Nieuw lid stelt zich voor:  Marion Kusters

Beste Westervelder,

Graag brengen we jullie met deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Groen licht voor aanleg Padelbanen! 

Afgelopen maandag (10 mei) was het zover: een extra ALV met toelichting en stemming over de toevoeging van padel. Na maanden van voorbereiding heeft Robbert Uges namens de padelcommissie het plan ‘TV Westerveld op Weg Naar Groei’ gepresenteerd. Hierin stond de belangrijke vraag centraal; wel of geen padel bij TV Westerveld?

Maar liefst 105 leden hebben de ALV bijgewoond, het grootste aantal in decennia. Een overweldigende meerderheid van de leden (98%) heeft met de plannen ingestemd! Die zijn na te lezen via de website. Er worden 3 padelbanen gerealiseerd op de plek van baan 7/8, de ondergrond wordt alvast voorbereid voor een 4e baan.

Een prachtig resultaat waarmee we groei terug naar de vereniging gaan brengen. De commissie heeft afgelopen dagen direct doorgepakt: het streven is om de padelbanen feestelijk te openen tijdens ons Trompenburg toernooi. Daar wordt keihard aan gewerkt!

Hierbij de sfeerimpressie van hoe het het park eruit komt te zien na aanleg van de padelbanen: 


klik op afbeeldiing voor vergroting

Gravelverbeterplan
De aanleg van padelbanen op baan 7/8 was extra aanleiding om te kijken naar een verbetering van de tennisbanen. Gepresenteerd is om baan 1/2 te upgraden naar Gravel Op Afschot. Dit houdt in dat regenwater sneller wordt afgevoerd, waardoor na hevige regen er al binnen 15 tot 30 minuten weer gespeeld kan worden. Ook dit plan is door grote meerderheid (96%) van de leden ingestemd.

Vervolg
De komende weken houden we jullie op de hoogte van de vervolgstappen en tijdlijnen. Dit doen we via onze website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Houd dus ook onze Facebook en Instagram in de gaten!

Tot slot
Het is ontzettend goed om te zien dat de nieuwe plannen omarmd worden. Veel dank voor jullie aanwezigheid bij de ALV! Het toont maar weer eens hoe betrokken Westervelders zijn. Met z’n allen brengen we groei terug binnen onze mooie vereniging!

PS. Bekijk hier de video van de padel-clinic die tijdens de ALV getoond is. Een leuke teaser op weg naar de realisatie van padel. 

Update Covid-19 maatregelen


Met ingang van 19 mei (onder voorbehoud van de mededeling van het kabinet op 17  mei), zijn er weer enkele versoepelingen mogelijk bij TV Westerveld:


Tennis

 • Voor jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar geldt geen maximale groepsgrootte meer buiten.
 • Voor volwassene vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 30 personen en 1,5 meter afstand op baan.
 • Voor iedereen geldt:
  Onderlinge wedstrijden met spelers van de eigen vereniging (interne competities,  toss en laddercompetitie) zijn weer toegestaan. Wel 1,5 meter afstand houden buiten de banen.

  Bij volwassenen vanaf 27 jaar geldt vooraf een speelafspraak en baanreservering maken en direct na afloop het park verlaten. 

Clubhuis
Het bestuur heeft besloten gezien de openingstijden tot maximaal 20.00 uur en het uitstellen van de competitiewedstrijden, de bar- en keuken nog gesloten te houden.
Mogelijk komt hier vanaf half juni verandering in, maar daarvan zullen jullie op de hoogte worden gehouden. 

 • Het clubhuis is dus open voor gebruik van het toilet (alleen voor noodgevallen). 
 • Het clubhuis kan gebruikt worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het tennis en/of padel. (Denk hierbij aan leraren, coronacoördinatoren en noodgevallen, zoals een plotseling EHBO-geval). 

Zie voor alle geldende maatregelen onze website.

TVW Toppers

Onze vereniging kan al jaren rekenen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Maar wie zijn dit eigenlijk? Wat doen ze allemaal en waarom? De komende tijd laten we een aantal van onze toppers aan het woord voor een kijkje ‘achter de schermen’.

Deze keer is het de beurt aan het groene hart van onze vereniging, de Parkcommissie.

Elke donderdagochtend gaan 9 mannen met een gemiddelde leeftijd van 74 jaar!! en gemiddeld 15 jaar! ervaring in de PC van 9 tot uiterlijk 13 uur met veel enthousiasme aan de slag om ons tennispark tip top te maken zodat een ieder ontspannen zijn balletje kan slaan.
Wie zijn toch die mannen van verschillende pluimages die onder de bezielende leiding van Ruud Roos in weer en wind wekelijks aan het werk zijn.


Klik op foto voor vergroting

Lees het hele stuk over onze Toppers op de website

Welkom Marion Kusters

Ik ben Marion Kusters, woon met mijn 2 puberzonen in Hilversum en ben sinds een paar weken lid van Westerveld.

In mijn jeugd op publieke banen gespeeld, maar nooit binnen een vereniging. Met de ladder heb ik mijn eerste wedstrijdje kunnen spelen en voel direct de liefde voor het spel.

Naast tennis, voetbal ik bij Victoria in een leuk damesteam en ren ik door het Corversbos. Het bewegen biedt een mooie afwisseling met het volledig thuiswerken.

Ik kijk erg uit naar het tossen zodat ik wat meer op de baan kan staan en met anderen plezier aan het spelletje kan beleven!  Tot ziens bij de tos avond of de ladder, Marion

Welkom bij TV Westerveld Marion en veel (speel)plezier gewenst !

 
Volg ons ook op:
Facebook TV Westerveld
 
Vragen of suggesties over de nieuwsbrief ? Mail naar Bestuur TV Westerveld

 

« Terug