Nieuwsbrieven TV Westerveld 2021

De padelinschrijving is geopend!


Onderwerpen in deze editie van de nieuwsbrief:

  • Update aanleg padelbanen
  • Inschrijving padel geopend
  • Promovideo padel

Update aanleg padelbanen

Als je op Westerveld bent geweest de afgelopen weken, dan heb je het vast al gezien! De werkzaamheden voor de padelbanen zijn inmiddels in volle gang en van de oude banen 7 en 8 is niet veel meer over. Op 1 en 2 juli is het kunstgras met zand en gravel van baan 7 en 8 verwijderd en op 5 en 6 juli is de drainage aangebracht en zijn de opsluitbanden rondom verhoogd.
Het wachten is nu op de aanleg van de mantelbuizen. Deze dienen voor doorvoer van o.a. de elektrische kabels voor de baanverlichting en wat wandcontactdozen op het middenterrein. In goed overleg met de projectleider Sjef Potjes van Tennisbouw is vastgesteld waar deze komen te liggen. De daarna volgende stap is het vlakken en verdichten van de lava. Dan is de situatie bereikt dat, na keuring, het beton aangebracht kan worden. Dit is afhankelijk van het weer (moet 24 uur droog zijn) en de planning van de ‘betonstorters’. We zien uit naar deze belangrijke mijlpaal!

De padelinschrijving is geopend!

Aangezien de bouw volgens plan verloopt en de opening van de banen nu gepland staat tijdens het Rojo Trompenburg Dubbel Open eind augustus is het hoog tijd om de inschrijving te openen!

Een aantrekkelijk welkomstaanbod
Om inschrijven voor padel aantrekkelijk te maken hebben we een uniek welkomstaanbod! Voor slechts 99 euro krijg je:

  • 3x een uur padelles op zaterdag in het najaar, gegeven door een officiele padel trainer. Een e-mail met lesdata waarop je je kunt inschrijven volgt eind augustus.
  • Een waardebon van Rojo Racketsport Hilversum t.w.v. 80 euro, voor aanschaf padel gear
  • Een blik padel ballen
  • Gratis lidmaatschap/vrij spelen van september t/m december 2021

De opening van de padelbanen staat onder voorbebehoud gepland op zaterdag 28 augustus. Zet deze feestelijke opening dus alvast met podlood in je agenda. Op de dag van de opening kun je het welkomstpakket ophalen. Rojo zal die dag aanwezig zijn met rackets en accessoires, zodat je direct aan de slag kunt! Wij kunnen dit welkomstaanbod aan een beperkt aantal mensen aanbieden, dus wees er snel bij! OP=OP! Via onderstaande button kunnen zowel bestaande als nieuwe leden zich tot 31 augustus 2021 aanmelden.

Let op: na de proefperiode wordt jouw lidmaatschap automatisch omgezet. In het aanmeldformulier geef je aan of dit Padel Only (€165), Tennis Only (€165) of Tennis + Padel (€195) wordt.

>> Ik meld me aan voor het welkomstaanbod!

Word nu alvast lid voor 2022 en speel in 2021 gratis 
Maak je geen gebruik van het welkomstaanbod, maar wil je de laatste maanden van 2021 wel padel spelen? Als je nu alvast lid wordt voor 2022 dan speel je van september t/m december 2021 gratis padel! Je kunt jouw Tennis Only lidmaatschap via een wijzigingsformulier omzetten naar Padel Only (€165) of naar Padel + Tennis (€195). Als je niets doet blijf je Tennis Only lid (€165) voor 2022.

>> Ik word alvast padellid voor 2022!

Zowel het welkomstaanbod als 'nu al lid worden voor 2022 en gratis spelen in 2021' geldt ook voor nieuwe leden! Dus deel het vooral met vrienden, familie, kennissen en collega's die willen padellen. Op deze pagina op de website staat alles op een rij. 

Weet je nog niet of padel iets voor jou is?
Sla je bovenstaande aanbiedingen af, omdat je nog niet weet of padel wel iets voor jou is? Goed nieuws! Zodra de banen er liggen worden er enkele inloopmiddagdagen in het weekend georganiseerd, waar je padel vrijblijvend een keer kunt uitproberen. Meer info hierover volgt op korte termijn.

Promovideo

Om Westervelders kennis te laten maken met padel zijn er afgelopen zomer twee padel clinics georganiseerd. Tijdens deze clinics zijn mooie beelden gemaakt die hebben geresulteerd in deze promovideo! Leuk om te delen met kennissen, vrienden en familie, om ze enthousiast te maken om te komen padellen bij TV Westerveld! We kijken uit naar heel veel nieuwe (padel) leden en naar een vliegende start van padel bij TV Westerveld!

 

Vragen?

Heb je nog vragen over de bouw van de padelbanen, over het aanbod, of over iets anders met betrekking tot padel? Laat het weten aan de Padel Commissie via padel@tvwesterveld.nl.

 
Volg ons ook op:
    

TV Westerveld
Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent bij TV Westerveld.

 

« Terug