Groeipijntjes padel?

24 december 2021


Er is veel tijd en geld geïnvesteerd in padel bij Westerveld en dat werpt zo zijn vruchten af. Zo snel groeien zorgt echter ook voor wat aandachtspunten. In 2022 gaan we een aantal zaken weer wat strakker organiseren.

  • Introducees: de sluizen stonden vol open in 2021. Een record van meer dan 300 reserveringen voor introducees. De keerzijde: minder dan 15% hiervan is afgerekend, maar heeft wel bijgedragen aan prachtige stijging van ons ledenaantal (het heeft natuurlijk ook niet geholpen dat de kantine dicht moest). Twee derde van het aantal introducees kwam voor padel.
  • De padelrackets zijn 88x verhuurd geweest. Dit had vast meer kunnen zijn als de bar open was gebleven.
  • We zagen vieze voetafdrukken op het glas van de padelbanen. Zou er serieus iemand het zand van zijn schoenen geklopt hebben tegen het glas van onze nieuwe padelbanen? Als je dit ziet, spreek iemand er op aan.
  • Het bestuur en de padelcommissie kunnen wel wat hulp gebruiken. Wil jij je enthousiasme op de baan omzetten naar hulp bij de vereniging? We horen heel graag van je!
  • Als er veel blad op de baan ligt, pak het matje er even bij en zorg dat ‘ie weer bladvrij is. Kunnen we met z’n allen langer/vaker spelen en is er minder vaak onderhoud nodig.
  • De drie banen zijn in de piekuren erg goed bezet. Als we straks ook nog training aanbieden en competitie spelen, wordt het wat krap. We zijn al bezig met de planning voor baan 4.
  • Vergeten we met z’n allen niet om het licht uit te doen als je de laatste bent? 

 

Het meenemen van introducees gaat veranderen 

In 2022 gaan we weer terug naar ons oude beleid voor wat betreft het meenemen van introducees. We zijn en blijven een vereniging met banen, activiteiten en gezelligheid primair voor onze leden en dat willen we graag blijven. Met een te groot aantal introducees beperken we de beschikbaarheid voor onze leden. Er veranderen twee aspecten:  

  1. Elk lid mag 10x per kalenderjaar een introducee meenemen (kosten: 5 euro per keer). Dit wordt bijgehouden via de KNLTB ClubApp.
  2. Betaling voor introducees gaat vanaf begin 2022 rechtstreeks via de KNLTB ClubApp. Je krijgt bij het aanmelden van introducees direct een betaalverzoek en je reservering is pas na betaling definitief.

Heb je vragen of opmerkingen over het introductiebeleid? Stuur ons een mail

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060