Inschrijving wintertraining tennis & padel geopend!

26 juli 2022


De inschrijving voor de wintertraining voor tennis én padel is geopend! Hieronder vind je alle informatie.
 

Tennis

In de flyer of House of Tennis staat alle informatie op een rij over tennislessen voor aankomende winterperiode. Inschrijven kan tot 19 augustus. 
 
 

Padel

Na het daverende succes van onze voorjaarslessen kan er nu ook ingeschreven worden voor de lessen in het najaar. We hebben veel geleerd en veel feedback ontvangen van het afgelopen halfjaar. Daarvoor dank!

Wat we anders gaan doen is geen korte reeksen meer, maar 1 reeks van 12 lessen in de maanden september t/m december. Vaste groepen op vaste tijden. Voordeel hiervan is dat het duidelijk en overzichtelijk is voor iedereen. Tip: indien je je aanmeldt als volledige/complete groep is de kans groter dat jullie snel op jullie voorkeurstijd geplaatst kunnen worden!

Inschrijven gaat iets anders dan voorheen. We gebruiken vanaf heden YOUR PADEL i.p.v. YOUR Tennis. Ga naar https://yourpadel.nl/clubs/tv-westerveld. Omdat het een nieuw systeem is moet je eerst een account aanmaken. Na inloggen vind je het pakket van de 12 lessen bij Westerveld. Die klik je aan en dan wijst de rest zich vanzelf.

Betalingen gaan per automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven vanaf aanvang van de eerste les.

Schrijf snel in want vol = vol. 

 

 

Nieuwscategorieën Tennis Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060