Padel najaarscompetitie - Inschrijven vanaf 24 juni

28 mei 2024


Vanaf maandag 24 juni t/m zondag 30 juni kun je je via de website van TPV Westerveld inschrijven voor deelname aan de KNLTB padel najaarscompetitie 2024. De najaarscompetitie bestaat uit 5 speelronden in september en oktober. Meer informatie en speeldata vind je hier: Speeldata Zomercompetitie padel 2024.

24 juni <<Inschrijven>> 
t/m 30 juni


Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie georganiseerd. Ook is er een aparte competitie voor alleen dames (Women Only). Zie onderstaand de competitievormen en dagen:

 

Reguliere competitie

Dames 

competitie

Jeugd

competitie

vrijdagavond

iedereen 

(vanaf 15 jaar)

dames 

(vanaf 15 jaar)

X

zaterdag

iedereen 

(alle leeftijden)

dames 

(vanaf 15 jaar)

X

zondag

iedereen 

(alle leeftijden)

dames 

(vanaf 15 jaar)

jeugd

(t/m 17 jaar)

Wil jij meedoen? Schrijf je dan samen met jouw teamgenoten (minimaal 4 spelers) in en geef qua speeldag een eerste en een tweede keuze door. Eén inschrijving per team is voldoende. Niet elk teamlid hoeft zich dus afzonderlijk in te schrijven (wel graag de voor- en achternaam + actuele padel speelsterkte van teamleden vermelden). 
 
Heb je nog geen teamgenoten, of nog niet voldoende spelers voor een compleet team? Zoek zelf maatjes via de algemene whatsappgroepen, en/of geef het aan bij je inschrijving. We zullen dan proberen teams compleet te maken. We kunnen niet garanderen dat dit ook daadwerkelijk lukt. 

Gezien de beperkte capaciteit is het mogelijk om je voor maximaal één team in te schrijven en lukt het mogelijk niet om je op je eerste voorkeursdag in te delen. 

Na sluiting van de inschrijving bevestigen we zo snel mogelijk aan de toegewezen captain of en op welke dag het team is ingedeeld, zodat hij/zij jou kan informeren.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met HendrikJan of Rik op [email protected].

Nieuwscategorieën Padel Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060