Tennisbooster: verjonging van onze vereniging!

28 mei 2024


We zijn een hele gezonde vereniging als je het bekijkt vanuit het totaal aantal leden (per heden 800 leden). Kijk je echter wat dieper in de data per lidmaatschap, en de leeftijden van leden, dan zien we dat aan de tenniskant van onze club we als vereniging werk te doen hebben. Net als in de maatschappij zien we een vergrijzing van ons ledenbestand bij tennis. Dat vraagt dat we extra initiatieven moeten ontplooien om bij tennis jongere leden te werven. Het komende jaar gaan we jullie regelmatig een update geven over deze acties, toernooitjes en andere activiteiten die moeten bijdragen aan een toename van het aantal tennisleden. 

Een recente actie willen we graag uitlichten. We willen graag complete tennisteams faciliteren in een overstap naar onze vereniging en daar ook wat extra’s voor doen het eerste jaar. De eerste overstap is reeds gerealiseerd. Chloé Okkerse heeft haar tennisvriendinnen overtuigd om bij Westerveld competitie te komen spelen en gezelligheid van onze club te ervaren.

Als bestuur hebben we besloten de drie vriendinnen (tennisspeelsterkte 5/6) per 1 juni een gratis lidmaatschap aan te bieden voor het restant van 2024, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de wintertraining (tegen eigen kosten), en als team uit te komen voor Westerveld in de najaarscompetitie 2024. Met natuurlijk de verplichting om minimaal in 2025 verbonden te blijven aan onze vereniging als betalend lid.

Mocht jij ook een tennis vriendenteam (3 a 4 spelers) hebben dat zou willen overstappen naar Westerveld dan ga we hier als bestuur graag mee aan de slag.

Laat een bericht achter op [email protected] en we nemen contact met je op.


Bestuur TPV Westerveld

 

Nieuwscategorieën Clubnieuws Tennis

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060