Activiteiten

Met alle nieuwe padellers bij Westerveld laten we je graag kennis maken met de kracht en het plezier van onze vereniging. Lang niet iedereen is met een voltallig groepje lid geworden, dus we helpen je graag om nieuwe padellers te ontmoeten. Hiervoor hebben we twee initiatieven: Whatsapp groepen en Padelroulette.

Padelmaatje(s) vinden via Whatsapp groepen

Zin om te padellen maar je weet nog niet met wie? Of je vaste maatje is verhinderd? We hebben vier padelgroepen aangemaakt; voor elk wat wils:

 • Groep A: voor de zeer ervaren spelers. (damesdubbel 3/4 en herendubbel 3/4/5 niveau).
 • Groep B: voor de gevorderde spelers. (damesdubbel 5/6/7 en herendubbel 6/7 niveau).
 • Groep C: voor de gemiddelde speler. (damesdubbel 7/8 en herendubbel 7/8 niveau).
 • Groep D: voor de beginnende speler. (damesdubbel 8/9 en herendubbel 8/9 niveau).

Wil je toegevoegd worden in één van de groepen? Stuur dan een e-mail naar de Padel Commissie. Wees reëel qua ervaring, dat is voor jezelf en de ander het leukste. Een aantal huisregels:

 • Wees dus realistisch over je niveau, schrijf je in voor de juiste groep. Overstappen naar en hogere groep kan altijd nog!
 • De groep is bedoeld om spelers te vinden. Chat privé verder om details te bespreken.
 • Houd het kort & bondig.
 • Wees een beetje lief voor elkaar.  

Padelroulette

De padelroulette is een soort padeltoss voor drie verschillende niveaus. Het doel: veel spelen met/tegen verschillende leden. In 2022 organiseren we padelroulette op zondagen tot de start van de padelcompetitie in april. We spelen in 3 rondes. Elke ronde heeft een niveau en bijbehorend tijdstip:

 • 9:00 – 10:30 uur: voor Gevorderd niveau (damesdubbel 3/4 en herendubbel 4/5/6)
 • 10:30 – 12:00 uur: voor Gemiddeld niveau (damesdubbel 5/6/7 en herendubbel 6/7)
 • 12:00 – 13:30 uur: voor Beginners niveaus (damesdubbel 8/9 en herendubbel 8/9)

Er is elke ronde plaats voor maximaal 18 deelnemers. Er wordt op 3 banen tegelijk gespeeld en na elke 2 games schuif je een plekje door. Hierdoor komt er elke twee games een plekje vrij op een baan en speel je steeds in andere samenstelling. Je speelt 8 games per baan en kunt daarna door naar de volgende baan als daar een plekje vrijkomt.

Wil je meedoen? Vul je naam in in deze (openbare) Google lijstLet op: je geeft je dus per week op en vol=vol! Elke week heeft een nieuw tabblad in het Excel document. Wees reëel over je niveau, schrijf je niet te hoog in, zodat het voor ieder niveau uitdagend blijft. We zullen dit ook monitoren. 

Inloop/tossavond?

We overwegen ook om een inloop/tossavond te organiseren. Vind je dit leuk of wil je helpen dit te organiseren? Stuur een mail naar de Padel Commissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060