Sponsors

Onze sponsors

Dankzij onze sponsors is het mogelijk om extra activeiten en onze open toermooien te organiseren. Onze sponsors zijn:

AnalyZus
AnalyZus
AnalyZus, thuis in markt en ruimte! AnalyZus ondersteunt overheden, retailers en andere organisaties bij het ontwikkelen van beleid en het maken van keuzes rondom de locaties van winkels en andere consumentenvoorzieningen.
Automobielbedrijf Arjan Schouwstra & vader
Automobielbedrijf Arjan Schouwstra & vader
Reparatie van personenauto's en APK keuringen.
Bakker Jeroen
Bakker Jeroen
Bakker Jeroen. Een nieuwe naam voor uw vertrouwde bakkerswinkel in Kortenhoef en Hilversum. Voorheen bekend onder de naam Bakker Sturkenboom zijn wij al sinds 1975 een begrip voor al uw bakkersproducten!
CBW Projectmanagement
CBW Projectmanagement
Facility-, Asset- & Projectmanagement ondersteuning voor uw organisatie.
Diemen Adviesgroep
Diemen Adviesgroep
Advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen (particulier en zakelijk) of financieel advies / (aanvullend) pensioen. Ieder lid van de club mag rekenen op een door Luuk Degen persoonlijk, onafhankelijk en vertrouwd advies.
FerroTech
FerroTech
FerroTech is een technische handelsonderneming, die gevormd wordt door de combinatie van een zeer compleet produktenpakket en meer dan 20 jaar ervaring in de metaalindustrie.
Fysio Kortenhoef
Fysio Kortenhoef
Praktijk voor Fysiotherapie, Dry Needling en Orthopedische Manuele Therapie Wijburg is een resultaatgerichte praktijk in Kortenhoef (gemeente Wijdemeren in het Gooi) met diverse specialismen en aandachtsgebieden onder één dak.
Kapsalon La Maitre
Kapsalon La Maitre in Hilversum aan de Geuzenweg, knipt dames, heren en kinderen voor een scherp tarief... eerste bezoek 20% korting!
Manten B.V.
Manten B.V.
Hoofdsponsor van het Midzomernachttoernooi. Aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het verbouwen, onderhouden, uitbreiden en/of aanpassen van woningen, kantoren en bedrijfspanden alsmede de nieuwbouw van villa’s, bedrijfspanden, kantoren etc.
One2Finance
One2Finance
One two Finance is uw partner voor een exacte administratie waarop u kunt bouwen. Wij vinden een langdurige relatie, kwaliteit, vertrouwen en nauwkeurigheid zeer belangrijk.
Prometa
Prometa
Prometa, in de persoon van Meta Verrips, neemt met plezier uw financiële administratie onder haar hoede zodat u uw aandacht volledig aan de bedrijfsvoering van uw eigen onderneming kunt besteden!
Rojo Racketsports
Rojo Racketsports
Hoofdsponsor van het Trompenburgtoernooi. Alles op het gebied van tennis.
Rubber B.V.
Rubber B.V.
Rubber B.V. Wij zijn zo flexibel als het product zelf... Kunststoffen en rubber voor laboratorium, ziekenhuis en industrie.
Slagerij de Kroes
Slagerij de Kroes
Uw culinaire specialist! Slagerij de Kroes: een begrip in Hilversum! James en Corrie Cooke leveren al jaren kwaliteitsproducten. Het is geen gewone slagerij, het is een eetwinkel met de allures van een culinaire traiteur
Wijnkoperij / Slijterij De Meenthof
Wijnkoperij / Slijterij De Meenthof
Sponsor van het Trompenburg Toernooi. Wij bieden u een zeer ruim assortiment wijnen en gedistilleerd uit alle werelddelen. Vakkundig advies over uw feest of diner. Tevens bieden wij volle flessen / fusten retourservice en hebben wij taps, glaswerk, statafels en tenten ter beschikking.