Baan reserveren

Met de komst van de padelbanen zijn er wat wijzigingen aangebracht in het afhangsysteem. Digitaal afhangen via de KNLTB Club app kan nu 2x per dag. Hiermee kun je dus lekker tennissen en padellen op dezelfde dag. Aantal minuten tussen de 2 boekingen is 15 minuten. Dit geldt zowel in de app als in het clubhuis. Dit om te voorkomen dat tijdens drukke periodes 2 uur achter elkaar afgehangen wordt.

Padel en tennis afhangen kan voor een uur. Er wordt gewerkt met vaste bloktijden in het afhangsysteem, zodat er geen gaten vallen in het reserveringssysteem. Voor padel moet je in de avonduren altijd met 4 personen afhangen. Overdag of in het weekend is dit anders en kun je ook met 2 of 3 spelers afhangen. Loop je ergens tegenaan? Graag een mailtje sturen naar een e-mail sturen.

Het reserveren van een baan kan op afstand via de KNLTB ClubApp op je mobiele telefoon of op het afhangbord in het clubhuis.

KNLTB ClubApp

  • Download eerst uit de Appstore of Play Store gratis de KNLTB Club app mocht je deze nog niet op je mobiele telefoon hebben.
  • Open de app en vul bij vereniging 'Westerveld' in.
  • Inloggen kan met je KNLTB-bondsnummer, dit vind je rechtsonder op je spelerspas.
  • Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op 'wachtwoord'
  • Je vult dan nogmaals je bondsnummer in en druk op 'herstel wachtwoord'.
  • Een e-mail met instructies om het wachtwoord te resetten wordt verzonden.

Lees ook de toeliching van de KNLTB

Baan reserveren via KNLTB ClubApp

  • Vanuit de ClubApp kun je van tevoren een baan reserveren. Dit kun je vinden bij Spelen > Baan reserveren.
  • Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes.
  • Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Lees ook de toelichting van de KNLTB

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060