Vertrouwenspersoon Westerveld

Gezien de grootte van onze vereniging en de kwaliteit die wij onze leden willen bieden, lijkt het ons niet meer dan logisch om een vertrouwenscontactpersoon voor onze club aan te stellen. Per direct zal Margaret Kreuger deze taak op zich nemen. Hieronder stelt zij zich kort voor:

"Toen Marjan Erkamp mij vroeg om de rol van vertrouwenscontactpersoon op te pakken, hoefde ik niet lang na te denken. Ieder lid moet zich op onze vereniging veilig voelen. Als dat niet zo is en dat kan bijvoorbeeld gaan over pesten, seksuele intimidatie, agressie of discriminatie, dan moet je bij iemand terecht kunnen. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar bij een incident kun je bij mij aankloppen en zal ik helpen om eventuele vervolgstappen te zetten. En dat geldt voor iedereen; sporters, ouders, trainers, toeschouwers, bestuur, enz.

Ook nog in het kort iets over mijzelf. Natuurlijk tennis ik. Al jaren is dinsdagavond de vaste prik voor de training waarbij het drankje erna minstens zo belangrijk is. Het liefst zou ik wat vaker willen tennissen maar als moeder van 4 kinderen schiet dat er nog wel eens bij in. We wonen in Hilversum en in het werkende leven vind je mij bij het Haagsche T-Mobile waar ik verantwoordelijk ben voor alle Marketing Communicatie activiteiten voor onze 4 merken."

Margaret is bereikbaar per mail op [email protected] of telefonisch/whatsapp op 06 5579 5963.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060