Mijn bardienst

Mijn bardienst

Als lid van onze tennisvereniging ben je verplicht minimaal 2 bardiensten per seizoen te draaien. Je hebt de keuze uit een ochtend-, middag- of een avonddienst. Hoe je je bardienst kunt reserveren vind je op Mijn bardienst reserveren. Tijdens toernooien en/of competitiedagen willen we graag meer ervaren leden achter de bar. Indien je weinig ervaring hebt met bardiensten doen verzoeken wij je op deze dagen geen reserveringen te maken. Lees voordat je een bardienst gaat doen eerst het barboekje, zodat je precies weet wat je moet doen.

Zie voor meer informatie over jouw bardienst Mijn bardienst reserveren.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) certificaat 

Alle leden die bardienst draaien dienen in het bezit te zijn van het IVA certificaat. Het behalen van een certificaat kan via de e-learning module van NOC*NSF: Instructie Verantwoord Alcohol Schenken. Onderin op de IVA pagina kun je doorklikken naar de gratis e-learning. Alles bij elkaar duurt het lezen van de tekst en het invullen van de test circa 30 minuten. Als je de onderdelen hebt doorgenomen kom je uit bij de knop 'Naar de toets' waar je jouw account aan kan maken en de test kan maken. Als je de test hebt behaald, download dan het certificaat en stuur dit naar de ledenadministratie of stuur de mail door die je, een dag na het behalen van het certificaat, automatisch toegestuurd krijgt.

Bevestiging van mijn bardienst

Na reservering ontvang je een bevestiging op het mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie. Als je geen bevestiging van jouw bardienst per e-mail hebt ontvangen dan beschikken wij waarschijnlijk niet over jouw juiste adres. Geef wijzigingen direct door aan de ledenadminstratie

Wijzigingen in mijn bardienst

Mocht blijken dat je jouw bardienst onverhoopt niet kunt vervullen dan dien je deze dienst zelf met iemand te ruilen. In de KNLTB Clubapp onder het Icoontje Club en dan vervolgens onder Info, vind je de ledenlijst met de namen van leden en contactgegevens. Geef wijzigingen door aan de barcommissie, i.v.m. juiste registratie van de bardienstvervulling.

Alleen als het echt niet lukt om een invaller voor jouw dienst te vinden, meldt dit dan aan de barcommissie. Verantwoordelijkheid voor het vervullen van de bardiensten ligt in basis bij alle leden zelf.

Afkopen van mijn bardienst

Voor een bedrag van € 50,- per bardienst (dus € 100,- voor twee bardiensten), kun je een bardienst afkopen. Kun of wil je echt geen bardienst draaien? Stuur dan een mail bericht naar de penningmeester en vermeld daarbij of je één of meerdere bardiensten wilt afkopen. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek en na betaling worden punten toegekend. Zorg ervoor dat de betaling vóór 1 april 2024 heeft plaatsgevonden.

Indien dit pas na 1 april wordt aangegeven of wij geen inschrijving hebben ontvangen, wordt dit bedrag verhoogd naar € 75.- per dienst

Wij wensen je een fijne bardienst toe!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060