Jeugdcommissie

Sinds begin 2020 vormen Melanie, Lindsey, Melle en Victor de jeugdcommissie van TV Westerveld en sinds september 2021 worden ze versterkt door Charlie en Tijs. Zij organiseren de clubactiviteiten voor de jeugd zoals het Pepernotentoernooi, Davis Cup en het Paastoernooi. Deze toernooien zijn altijd een succes en het is fantastisch om te zien dat altijd zoveel jeugdleden zich hiervoor inschrijven. Het doel van de jeugdcommissie om nog meer kinderen te enthousiasmeren en hen het tennisplezier te laten beleven. Dus wil jij je vriendje of vriendinnetje een keer meenemen? Laat het weten! Hieronder stelt de jeugdcommissie zich graag even voor en lees je meer over Melanie, Lindsey, Melle en Victor.

Melanie & Lindsey

Mijn naam is Melanie, ben 22 jaar en volg de opleiding Commerciële economie aan de Hogeschool van Utrecht. Samen met mijn zusje Lindsey, 20 jaar, die de opleiding Hotelmanagement aan de Hogeschool van Saxion in Apeldoorn volgt, zijn we opgegroeid in het dorp Kortenhoef. Wij staan bekend als de 'twee zussen' op de club. Op 8-jarige leeftijd zijn we samen op tennis gegaan en zijn tegenwoordig veel te vinden op de club. In onze vrije tijd tennissen en padellen we vaak samen en ook doen we soms samen mee aan clubtoernooien. We hebben van jongs af aan meegedaan aan de jeugdactiviteiten die toen werden georganiseerd en hebben dat als een geweldige tijd ervaren. Om deze reden willen we de jeugdleden ook een fantastische jeugdtijd laten ervaren met tennis en padel.

Melle

Mijn naam is Melle, ik ben 20 jaar en tennis inmiddels al 14 jaar. Ik woon in Loosdrecht en heb altijd al bij TV Westerveld getennist. Vroeger heb ik ook nog andere sporten gedaan, maar tennis was altijd mijn ‘hoofdsport’. Er is nog nooit een moment geweest waarop ik geen zin had om even een potje te knallen. Als je gezelligheid wil, moet je bij TV Westerveld zijn! Om de jeugd zo enthousiast te zien tijdens de activiteiten die wij organiseren doet mij goed. Het doet me denken aan de tijd toen ik klein was en onder andere samen met de jongens en meiden (die nu nog steeds lid zijn) een geweldige tijd had op de tennisclub.

Victor

Mijn naam is Victor, 22 jaar en ben ondertussen al 15 jaar lid van onze mooie club. Mijn ouders zijn veel betrokken bij de club en ikzelf ben er ook vaak te vinden, waardoor ik veel mensen ken, van jeugd tot senioren. Toen ik als klein jongetje begon vond ik het heel leuk om mee te doen met allerlei jeugdactiviteiten. Mede daarom heb ik altijd al iets willen terugdoen voor de leuke tijd die ik tot de dag van vandaag heb. Daarom vond ik het mooi om samen met degene met wie ik de jeugd doorlopen heb de jeugdcommissie te doen en dezelfde soort toernooitjes te organiseren waar ik vroeger veel plezier aan heb beleefd. We hopen dat, aangezien we zelf nog jong zijn, we goed kunnen inspringen bij dingen die jeugd van nu leuk vindt. Ook al ben ik nu veelal in Tilburg te vinden waar ik studeer, op deze manier blijf ik alsnog betrokken bij de club waar ik ben opgegroeid. Ik hoop dat de kinderen een hele leuke tijd beleven bij de gezelligste tennis- en padelclub van het land en dat ze vele jaren lid blijven!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060