Jeugdcommissie

Sinds begin 2020 vormen Melanie, Lindsey, Melle en Victor de jeugdcommissie van TPV Westerveld en sinds september 2021 worden ze versterkt door Charlie, Nino en Tijs. Zij organiseren de clubactiviteiten voor de jeugd zoals het Pepernotentoernooi, Davis Cup en het Paastoernooi. Deze toernooien zijn altijd een succes en het is fantastisch om te zien dat altijd zoveel jeugdleden zich hiervoor inschrijven. Het doel van de jeugdcommissie om nog meer kinderen te enthousiasmeren en hen het tennisplezier te laten beleven. Dus wil jij je vriendje of vriendinnetje een keer meenemen? Laat het weten! Hieronder stelt de jeugdcommissie zich graag even voor en lees je meer over Melanie, Lindsey, Melle, Victor, Charlie, Nino en Tijs.

Melanie & Lindsey
Wij zijn opgegroeid in het dorp Kortenhoef en staan bekend als de 'twee zussen' op de tennis- en padelclub. Op 8-jarige leeftijd zijn we samen op tennis gegaan en zijn tegenwoordig veel te vinden op de club. In onze vrije tijd tennissen en padellen we vaak samen en ook doen we soms samen mee aan clubtoernooien. We hebben van jongs af aan meegedaan aan de jeugdactiviteiten die toen werden georganiseerd en hebben dat als een geweldige tijd ervaren. Om deze reden willen we de jeugdleden ook een fantastische jeugdtijd laten ervaren met tennis en padel.

Melle
Mijn naam is Melle, ik ben 21 jaar en tennis inmiddels al 16 jaar. Ik woon in Loosdrecht en heb altijd al bij TPV Westerveld getennist. Vroeger heb ik ook nog andere sporten gedaan, maar tennis was altijd mijn ‘hoofdsport’. Er is nog nooit een moment geweest waarop ik geen zin had om even een potje te knallen. Als je gezelligheid wil, moet je bij TPV Westerveld zijn! Om de jeugd zo enthousiast te zien tijdens de activiteiten die we organiseren doet mij goed. Het doet me denken aan de tijd toen ik klein was en onder andere samen met de jongens en meiden (die nu nog steeds lid zijn) een geweldige tijd had op de tennisclub.

Victor
Mijn naam is Victor, 23 jaar en ik ben ondertussen al 15 jaar lid van onze mooie club. Mijn ouders zijn veel betrokken bij de club en ikzelf ben er ook vaak te vinden, waardoor ik veel mensen ken, van jeugd tot senioren. Toen ik als klein jongetje begon, vond ik het heel leuk om mee te doen met allerlei jeugdactiviteiten. Mede daarom heb ik altijd al iets willen terugdoen voor de leuke tijd die ik tot de dag van vandaag heb. Daarom vond ik het mooi om samen met degene met wie ik de jeugd doorlopen heb de jeugdcommissie te doen en dezelfde soort toernooitjes te organiseren waar ik vroeger veel plezier aan heb beleefd. We hopen dat, aangezien we zelf nog jong zijn, we goed kunnen inspringen bij dingen die jeugd van nu leuk vindt. Ook al ben ik nu veelal in Tilburg te vinden waar ik studeer, op deze manier blijf ik alsnog betrokken bij de club waar ik ben opgegroeid. Ik hoop dat de kinderen een hele leuke tijd beleven bij de gezelligste tennis- en padelclub van het land en dat ze vele jaren lid blijven!

Charlie van der Wolk
Hoi, mijn naam is Charlie, ik ben 20 jaar en woon in Kortenhoef. Ik tennis nu al 15 jaar bij TPV Westerveld en het is heel fijn om mijn bijdrage te leveren aan de club. Ik hielp eerder al mee bij activiteiten, maar zit nu ook bij de jeugdcommissie. Je ziet kinderen niet alleen steeds beter worden, maar ook vriendjes en vriendinnetjes maken die jaren bij elkaar blijven. Het is altijd leuk om te zien dat dit net als toen ik bij de jeugd zat nog steeds een hechte club is. Om de kinderen na onze activiteiten zo blij te zien is al ons harde werk zeker waard!
 
Nino van Manen 
Mijn naam is Nino en sinds dit najaar 2023 ben ik nieuw lid van de jeugdcommissie. Vanaf jongs af aan ging ik met mijn vader mee naar de tennisclub en was ik altijd op en rondom de baan te vinden, daarom weet ik niet beter dan dat ik altijd al tennis speel. Sinds de jeugd ben ik al lid bij TPV Westerveld. Vroeger keek ik heel erg uit naar alle leuke dingen die er op de club georganiseerd werden. Terugdenkend aan die tijd weet ik nu hoe leuk dat altijd was en daarom hoop ik vanaf nu mijn steentje bij te kunnen dragen aan het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Samen met de jeugdcommissie ga ik proberen om het op onze club nog leuker voor de jeugd te maken. 
 
Tijs van Eek
Mijn naam is Tijs en ik tennis nu alweer 15 jaar bij Westerveld en woon in Ankeveen, ik heb het altijd enorm leuk gevonden op de club en deed vaak mee met de toernooitjes en was over het algemeen vaak op de club. De jeugdcommissie deed dit altijd leuk en ik wilde daar graag bij helpen, en daarom ben ik er zelf bij gegaan, zo help ik de club en blijven de kinderen het leuk vinden. Zelf heb ik dus altijd met veel plezier getennist en ik vind het mooi om te zien dat kinderen van alle leeftijden hier ook nog plezier aan beleven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060