Sponsoring

Steun onze club en word één van de club van € 50,-. Iedereen kan meedoen met de club van € 50,-!

  • Als Team
  • Als Familie
  • Als Vriendengroep
  • Als Persoon

Waarom de club van € 50,-?

Heb je ooit gedroomd van het laten groeien van onze club in een oase van sportieve perfectie? Dan is dit je kans! We zijn verheugd om de Club van 50 te introduceren, een opwindende sponsoractie waarmee jij een directe bijdrage kunt leveren aan de verbetering van onze faciliteiten en het creëren van een betere ervaring voor alle leden.

Hoe werkt het? Simpel! Door een donatie van slechts 50 euro maak jij deel uit van dit exclusieve initiatief. Als blijk van waardering wordt jouw naam vereeuwigd op een speciaal Club van 50-bordje, dat een prominente plaats heeft. Maar daar stopt het niet...

Waar wordt het bedrag aan besteed?

Met de opbrengst van deze actie hebben we twee specifieke doelen voor ogen, die het hart van onze tennis- en padelgemeenschap zullen verrijken:

🌴 EEN PRACHTIGE PALMBOOM BIJ DE PADELBANEN 🌴
Stel je voor: een majestueuze palmboom die trots oprijst bij onze padelbanen, symbool staand voor de groei en veerkracht van onze club. Niet alleen zal deze exotische toevoeging een visuele blikvanger zijn, maar het zal ook een sfeer van ontspanning en vakantie oproepen.

Of je nu zelf op de baan staat of gewoon geniet van de actie, deze palmboom zal een onmiskenbare charme toevoegen aan onze tennis- en padelervaring.

🎾 VERVANGING VAN OUDE PLASTIC BANKJES BIJ DE TENNISBANEN 🎾
Onze trouwe tennisleden verdienen het beste comfort tijdens hun wedstrijden en trainingen. Daarom willen we de oude, versleten plastic bankjes vervangen door nieuwe, comfortabele zitplaatsen. Deze upgrade zal niet alleen het comfort van onze leden verbeteren, maar ook een gastvrije omgeving creëren waarin iedereen kan genieten van tennis op zijn best.

Jouw bijdrage aan de Club van 50 zal rechtstreeks bijdragen aan dit project en ervoor zorgen dat onze tennisbanen worden omgetoverd tot een stijlvolle en comfortabele plek om te ontspannen tussen de sets door.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om een blijvende indruk achter te laten op onze tennis- en padelvereniging. Doe mee met de Club van 50 en draag bij aan het realiseren van deze fantastische verbeteringen. Samen kunnen we onze club laten floreren en een omgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Hoe kan ik me aanmelden? 

  • Direct betalen via de kassa in het clubhuis

Bijdrage aan de Club van € 50,- is als apart product op de kassa terug te vinden. Let op: Geef wel via de Sponsoring door onder welke sponsornaam je op het bord vermeld wilt worden. 


Heb je nog vragen neem contact op met Sponsoring.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060