Uitnodiging bardiensten

Het beleid voor het vervullen van bardiensten is als volgt:

  • ieder lid (tussen 18-75 jaar) dient 2 bardiensten à 4 uur per jaar te draaien. Meer mag natuurlijk altijd 😉
  • leden jonger dan 18 en ouder dan 75 jaar zijn vrijgesteld
  • leden die in 2024 zitting hebben in een commissie of het bestuur zijn vrijgesteld van 1 dienst 

Bardienst plannen
Je kunt je bardiensten plannen via de KNLTB Clubapp of door in te loggen op Mijn Club rechtsboven in de website van TPV Westerveld. Onder het tabje "Diensten" kan je zien hoeveel punten (iedere bardienst is 1 punt) je reeds behaald hebt. 

Een uitgebreide toelichting vind je op mijn bardienst reserveren.

Nog geen bardienst gedraaid?
Ben je vorig jaar lid geworden en nog geen bardienst gedraaid bekijk dan de instructiefilmpjes en plan je bardienst met iemand samen. 

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Certificaat
Voor het draaien van een bardienst dien je in het bezit te zijn van een IVA Certificaat. Mocht je dit nog niet hebben lees dan in mijn bardienst op de website hoe je dit kunt behalen. Je kunt al wel inschrijven voor een bardienst, maar je mag geen bardienst draaien als je niet in het bezit bent van een IVA certificaat. 

Bardienst afkopen
Als vereniging stimuleren wij dat ieder lid zijn bijdrage levert aan het openhouden van de bar, echter kun je ervoor kiezen je bardienst af te kopen. Ten opzichte van de voorgaande jaren heeft de Algemene Leden Vergadering (ALV 2023) besloten de bedragen voor het afkopen van een bardienst te herzien. Indien je direct aangeeft je bardienst te willen afkopen bedraagt dit € 50.- per dienst. Indien dit pas na 1 april wordt aangegeven of wij geen inschrijving hebben ontvangen, wordt dit bedrag verhoogd naar € 75.- per dienst.

Stuur in dat geval een e-mail met onderwerp “afkoop 2024” naar [email protected] en vermeld daarbij dat je één of meerdere bardiensten wilt afkopen. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek en na betaling worden punten toegekend.    

Vragen
Heb je vragen over het vervullen van je bardienst neem dan contact op met onze Hospitality Commissie via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060