Clubactiviteiten

De clubactiviteiten voor de jeugd worden bij Westerveld georganiseerd door de jeugdcommissie. De jeugdcommisie bij Westerveld bestaat uit vier jongeren (Melanie, Lindsey, Victor en Melle)  die zelf ook hun hele jeugd bij Westerveld getennist hebben. Zij weten als geen ander hoe ze de kinderen een leuke ochtend of middag kunnen bezorgen. Bij sommige van de activiteiten mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Hoe leuk is dat? Hieronder vind je een impressie van de jeugdactiviteiten bij TV Westerveld.

Tenniskampen

Samen met onze tennisschool House of Tennis organiseren we in de meivakantie (tennis 2-daagse) en in de zomervakantie (tennis 4-daagse) een tenniskamp. Deze dagen zijn gevuld met spelletje en activiteiten zoals klimmen, midgetgolfen, bowlen, zwemmen en bovenal tennissen! Wie wil dat nou niet? De tenniskampen zijn enorm populair en ieder jaar weer een groot succes. Oh en vergeet niet je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!

Davis Cup

De Davis Cup is ook elk jaar weer een hoogtepunt voor de jeugd. Na inschrijving worden kids ingedeeld in een land, dit is hun team. Elk team draagt een kledingstuk van dezelfde kleur zodat iedereen goed te herkennen is. Gedurende de dag spele de teams onderlinge wedstrijdjes, afvalraces en is elk team tussendoor bezig met een project dat bij hun land hoort. Meestal is dit het schilderen en versieren van iets in het thema van hun land, zoals bijvoorbeeld een T-shirt, bankje, schilderij, etc. Hiermee wordt het clubhuis versierd. Door het winnen van wedstrijdjes en afvalraces kan elk team punten verdienen, ook met jullie creatieve project kun je punten verdienen. Aan het eind van de dag worden de punten geteld en wordt het winnende team bekend gemaakt.

Pepernoten toernooi

Een leuik toernooi in de Sinterklaasperiode! De kinderen worden onderverdeeld in teams, waarbij er diverse spelletjes worden gespeeld. Denk aan een Sinterklaasquiz, zaklopen, estafette en nog veel meer leuke spelletjes. Uiteraard worden er ook wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. En wie weet komen er ook nog pieten een bezoekje brengen aan onze club...

Paastoernooi

Deze dag begint met het zoeken van alle paaseitjes die zijn verstopt door de paashaas. De kinderen worden daarna verdeeld in teams en gaan onderlinge wedstrijdjes spelen in poules en uiteraard spelletjes spelen, zoals de grote paasquiz en de wedstrijd wie het snelst een paasei met een lepel naar de overkant kan brengen. Met de gezellige muziek en het enthousiasme van alle kids is dit altijd een top dag!

      

           

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060