Padeltraining - voorjaar 2023

Over ruim een maand is het weer zover! We gaan weer starten met de reeks voorjaarslessen Padel.

Wil je eindelijk eens een goede Bandeja leren slaan? Of ben je benieuwd wat een Chiquita , een Contra, of een Bajada nu eigenlijk is? Dan is het tijd voor Padel les. Maar als je het idee hebt dat je al aardig speelt maar nog niet alle tactische geheimen van de Padel bak kent dan wordt het zeker tijd voor Padel les! Wil je gewoon technisch en tactisch beter worden en lekker trainen dan is dat de beste reden om te gaan lessen.

Inschrijven:
Inschrijven gaat via Your Padel, op de website van House of Padel. 

Hier zie je dan onder het kopje Voorjaarslessen 2023 de verschillende lespakketten staan met de investering per persoon. Inschrijven kan vanaf donderdag 23 februari t/m 19 maart.

Hierna volgt de indeling en krijg je bericht via je groeps whatsapp en je leraar. Je kunt natuurlijk een voorkeursleraar opgeven/aangeven. Daar proberen we dan rekening mee te houden.

Onze voorkeur gaat uit naar complete trainingsgroepjes. Dit voorkomt niveau verschillen en andere vormen van teleurstelling. Bovendien kun je dan direct geplaatst worden. Los inschrijven kan natuurlijk ook , maar dan ben je afhankelijk van het feit of we een groepje bij elkaar kunnen vinden!

Wanneer vinden lessen plaats:
De nieuwe reeks Padel lessen bij Westerveld start na de Pasen (8 en 9 april). De week voor Pasen is de inhaal week van de huidige Winter reeks.

We gaan lessen aanbieden op alle werkdagen (ma t/m do) van 17:00 tot 23:00 uur. Bij voldoende interesse wordt er eventueel op zaterdagochtend een mogelijkheid geschapen. Op vrijdagavonden is er competitie padel dus geen padel les.

Communciatie en financiën:
House Of Padel zal de verdere communicatie, indeling en (financiële) organisatie voor haar rekening nemen. 
Betalingen gaan per automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven vanaf aanvang van de eerste les.

Contact:
Zijn er nog vragen dan kun je je wenden tot mij het liefst via Whatsapp! Veel padel plezier gewenst! Bart Lefel 06-83795676    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060