Padeltraining

Vanaf nu biedt Westerveld de padelleden de mogelijkheid om zijn of haar padelvaardigheden naar het volgende niveau te brengen door het volgen van padellessen. Tijdens de lessen krijg je technieken en tactieken aangeleerd in oefenvormen. Ook wordt het geleerde regelmatig toegepast in spelsituaties en wedstrijdvorm.

House Of Padel verzorgt de lessen en organisatie. Dit onder leiding van Bart Lefel & Bob Hustinx, beiden gekwalificeerd padeltrainers. De lessen voor de beginnende, en meer recreatieve spelers worden verzorgd door Bob op dinsdag- en donderdagavond, de lessen voor de gevorderde spelers worden op woensdagavond verzorgd door Bart. 

De kosten van de trainingen zijn afhankelijk van groeps- en pakketgrootte (via inschrijflink te checken). Gebruikelijk bij padel zijn kortere lespakketten, je kunt dus kiezen uit 5 of 10 lessen per cyclus, wat jij prettig vindt! De eerste lessen starten in de week van 4 april. Gedurende het jaar komt er steeds nieuw aanbod.

Ben jij enthousiast en wil je weten welke pakketten er beschikbaar zijn? Klik op onderstaande link, maak een account aan en selecteer ‘Westerveld’. Daarna kun je de lespakketten bekijken door erop te klikken en kun je ook direct inschrijven. Let op: om in te schrijven moet je wel padellid zijn bij Westerveld.

>>  Bekijk hier de lespakketten

Zie je alleen het aanbod tennislessen? Zorg dan dat je bovenstaande link gebruikt en niet de link vanuit de mail na het aanmaken van een account. Je moet op onderstaande pagina uitkomen.

House Of Padel zal de verdere communicatie, indeling en (financiële) organisatie voor haar rekening nemen. Mocht je dus (vooraf) vragen hebben, neem dan via deze link contact op met Bart. Uiteraard zijn wij straks benieuwd hoe jullie de lessen ervaren. Het is de eerste keer dat we dit aanbieden, dus deel via deze link je ervaringen met de TC.

Bij genoeg animo gaat House of Padel ook een start maken met het aanbieden van padelles voor jeugd. Wil je dus als jeugdlid graag padelles volgen, laat dit dan via deze link weten aan Bart. Dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden.  

 

Korte intro Bart Lefel

Bart is in het bezit van de Knltb Padel trainer A-licentie en zal de meer gevorderde padelspelers les geven. Hij is op en top sportman, met het motto ontspanning door inspanning. Bart speelt inmiddels al weer 5 jaar padel met zeer veel plezier. Hij speelt padel competitie bij de BLTC Baarn in de Hoofdklasse van de KNLTB en is een fervent en frequent toernooispeler in de A–categorie. Onlangs is hij geselecteerd voor het Nederlands Veteranen Team Padel voor het WK in de klasse 55+. Ook speelt Bart regelmatig wedstrijden in Spanje en hij neemt daar ook zelf les ter verbetering van zijn eigen spel. Naast het geven van padelles werkt Bart als communicatie-, team- en motivatie trainer in het bedrijfsleven.

 

Korte intro Bob Hustinx

Bob is in het bezit van de Knltb KSS-3 opleidingen zal de meer recreatieve en gemiddelde padelspelers les geven. Bob is 32 jaar en woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen Loïs en Finn in Alphen a/d Rijn. Enkelen van jullie kennen Bob misschien nog, want hij heeft van zijn 8e tot zijn 24e getennist bij Westerveld. Nu komt hij terug om padellessen te geven. Hij heeft er veel zin in en hoopt jullie op de baan te zien. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060