Padeltraining

Na het daverende succes van onze voorjaarslessen kan er nu ook ingeschreven worden voor de lessen in het najaar. We hebben veel geleerd en veel feedback ontvangen van het afgelopen halfjaar. Daarvoor dank!

Wat we anders gaan doen is geen korte reeksen meer, maar 1 reeks van 12 lessen in de maanden september t/m december. Vaste groepen op vaste tijden. Voordeel hiervan is dat het duidelijk en overzichtelijk is voor iedereen. Tip: indien je je aanmeldt als volledige/complete groep is de kans groter dat jullie snel op jullie voorkeurstijd geplaatst kunnen worden!

Inschrijven gaat iets anders dan voorheen. We gebruiken vanaf heden YOUR PADEL i.p.v. YOUR Tennis. Ga naar https://yourpadel.nl/clubs/tv-westerveld. Omdat het een nieuw systeem is moet je eerst een account aanmaken. Na inloggen vind je het pakket van de 12 lessen bij Westerveld. Die klik je aan en dan wijst de rest zich vanzelf.

Betalingen gaan per automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven vanaf aanvang van de eerste les.

House Of Padel zal de verdere communicatie, indeling en (financiële) organisatie voor haar rekening nemen. Mocht je dus (vooraf) vragen hebben, neem dan via deze link contact op met hoofdtrainer Bart Lefel

Korte intro Bart Lefel

Bart is in het bezit van de Knltb Padel trainer A-licentie en zal de meer gevorderde padelspelers les geven. Hij is op en top sportman, met het motto ontspanning door inspanning. Bart speelt inmiddels al weer 5 jaar padel met zeer veel plezier. Hij speelt padel competitie bij de BLTC Baarn in de Hoofdklasse van de KNLTB en is een fervent en frequent toernooispeler in de A–categorie. Onlangs is hij geselecteerd voor het Nederlands Veteranen Team Padel voor het WK in de klasse 55+. Ook speelt Bart regelmatig wedstrijden in Spanje en hij neemt daar ook zelf les ter verbetering van zijn eigen spel. Naast het geven van padelles werkt Bart als communicatie-, team- en motivatie trainer in het bedrijfsleven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060