Clubladder Padel

Doe jij met jouw padelmaatje mee aan de interne padel ladder? Je speelt elke 2 weken een leuke padelwedstrijd met jouw maatje tegen een ander Westerveld duo. De wedstrijden worden op jouw niveau ingedeeld en automatisch geregeld via het platform van SportconneXions. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek. Ga jij met een maatje de uitdaging aan? De clubladder begint officieel op 4 april, maar instappen kan ook later gedurende het seizoen.

Zo werkt het
Jij schrijft je in met jouw Westerveld maatje. De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van elke ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen. Je kunt je aanmelden met jouw Westerveld maatje via deze link. Of download de 'clubladder app.

Download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions

Appstore

Google Playstore


Nog geen maatje?

Heb je nog geen maatje waarmee je je in kunt schrijven, maar wil je wel meedoen? Stuur dan een mail naar de padelcommissie. Dan proberen wij een maatje voor je te vinden.


De Clubladder wordt mede mogelijk gemaakt door


Bakker Jeroen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060