Bestuur en Commissies

Graag stellen wij het bestuur en de commissies bij TV Westerveld aan je voor. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van TV Westerveld.

Bestuur


Voorzitter - Vacature


Penningmeester - Frank Smeltink

Frank is getrouwd met Anouk en samen hebben zij twee kinderen Yuna en Nine. Frank is werkzaam bij Achmea en beheert daar samen met collega’s de beleggingen van de Achmea merken. Qua tennis speelt hij al jaren met veel plezier in de zaterdag gemengd 35+ competitie. Toen hem gevraagd werd of hij penningmeester wilde worden heeft hij gelijk ja gezegd. Hij vindt het namelijk leuk om met cijfers bezig te zijn en draagt graag zijn steentje bij aan deze mooie tennisvereniging. 
Stel een vraag aan de penningsmeester


Secretaris + Ledenadminisatrie - Marjan Erkamp

Marjan is in het dagelijks leven als verzekeringsarts / medisch adviseur en werkzaam voor een grote particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Ze is getrouwd met Mike Nurmohamed en samen hebben zij twee kinderen Nick en Charlotte. Meer dan 11 jaar geleden werden Marjan en haar gezin lid van TV Westerveld en namen tennisles zodat ze gezamenlijk een balletje konden slaan. Al vrij snel bleek de tennisleercurve van de ouders en kinderen nogal te verschillen. 
Stel een vraag aan de secretaris / ledenadministratie


Commissies


Technische commissie

De Technische Commissie (TC) houdt zich bezig met de prestatieve aspecten binnen de vereniging. In hoofdzaak betreft dat om de trainingen en de competitie en het technisch beleidsplan. Wat betreft de trainingen gaat dit vooral om het aantrekken van trainers, het bewaken van de kwaliteit van de trainingen, het zorgdragen voor de inschrijvingen, de evaluatie met en van de trainers en het inpassen van de trainingstijden binnen de beschikbare uren. Wat betreft de competitie zijn de belangrijkste werkzaamheden, het coördineren van de inschrijvingen, het aanmelden van de teams bij de KNLTB, verzorgen van de competitieleiding, invoeren van de uitslagen, bewaken van de sportiviteit, enzovoort.

Verantwoordelijk: Bob van der Sluys


Parkcommissie

Zij onderhouden het park en clubhuis in alle denkbare opzichten en zijn samen met de groundsman verantwoordelijk voor de conditie van de tennisbanen. Deze commissie is tevens verantwoordelijk voor het toegangssyteem van het park en beheer van de zonnepanelen op het dak van het clubhuis.

Verantwoordelijk: Ruud Roos


Jeugdcommissie

De jeugdcommissie organiseert toernooien (waaronder natuurlijk de Davis-cup) en clubkampioenschappen voor de jeugd. Daarnaast maakt zij in overleg met de trainers de indeling voor de lessen, selectietraining en de competitie. Ook is zij verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid voor de (selectie)jeugd.

Verantwoordelijk: Melle ten Holter, Melanie van ’t Klooster, Victor Westgeest en Lindsey van ’t Klooster


Toernooicommissie

De toernooicommissie organiseert gezelligheidstoernooien en clubkampioenschappen voor de eigen leden. Traditioneel wordt er op Hemelvaartsdag Herenleed gespeeld en is er een apart toernooi voor alle vrouwelijke leden, namelijk Ladiesnight. In de agenda zijn alle toenooien terug te vinden.

Verantwoordelijk: Bianca Roelofs


Sponsorcommissie

Onze sponsors dragen in zeer belangrijke mate mee aan het succes van onze Open Tournooien in juli (Singles) en augustus (Dubbels en Mixed), maar ook aan de binnen en buiten inrichting van het park. Zoals bijvoorbeeld de windschermen rond de banen.

Verantwoordelijk: Bastiaan Hellingman


Open toernooi commissie

Deze commissie organiseert de Open Toernooien: het Manten Single Open en het Rojo Trompenburg Dubbel Open. Deze toernooien zijn altijd goed bezet met leden van andere vereningingen. Tijdens het Trompenburg toernooi is er ook gelegenheid om 's-avonds te eten in een speciaal daarvoor ingerichte tent.

Verantwoordelijk:  Marianne van der Velden / Nick Nurmohamed


Barcommissie

De barcommissie verzorgt de inkoop van de bar en de planning van de bardiensten. Leden kunnen via de KNLTB app zelf inschrijven voor hun 2 bardiensten per jaar.

Verantwoordelijk: Erik-Jan Bausch

Redactie en beheer

Deze commissie beheert de(ze) website en is het aanspreekpunt voor allerlei IT-technische zaken op het park, zoals het afhangbord en kassasysteem.

Verantwoordelijk: Kristian Hustinx / Stefanie Kooijman


Stichtingsbestuur

Het stichtingsbestuur is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het Clubhuis en de banen.

Verantwoordelijk:  Erik Plantinga

Tennislessen

House of Tennis verzorgt de lessen voor de jeugd en volwassenen.

Verantwoordelijk: Fleur Bollebakker

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Address

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060