Bestuur en Commissies

Graag stellen wij het bestuur en de commissies bij TV Westerveld aan je voor. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van TV Westerveld.

Bestuur

Voorzitter - Sander de Hoop
Sander is zelfstandig Eventmanager. Hij organiseert voor grote bedrijven leuke, informatieve soms meerdaagse evenementen, altijd vol met goeie, originele ideeën om werknemers betrokken te houden. Daarom onmisbaar in het dagelijks bestuur van Westerveld; hij is het cement tussen de stenen. Verder is hij altijd in voor gezelligheid en een potje padel, liefst in die combinatie. Thuis in Kortenhoef heeft hij drie fijne dames - Juliette, Isa en Suus - om zich heen die dol op hem zijn, maar qua tennis toch wel een stukje boven hem uit stijgen...

>> Stel een vraag aan de voorzitter

Vice voorzitter - André Slooff
Als je weleens op Westerveld bent, heb je André ongetwijfeld wel eens gezien. Hij is altijd bezig op de club. Is het niet aan de bar, dan is het op de padelbaan of ergens op het park iets aan het maken, in elkaar zetten of repareren. Dan is ie ook al jaren chef de mission van het Trompenburgtoernooi, lid van de sponsorcommissie en organiseert hij twee keer per jaar een “park-dag” met veel vrijwilligers om het park zomer- en winterklaar te maken. Zou hij nog wel tijd overhouden voor zijn Sandra en hun 3 bloedjes? Maarja die kids zijn inmiddels zo goed als op eigen benen en Sandra gunt hem al die lol op Westerveld!

>> Stel een vraag aan de vice voorzitter

Penningmeester - Frank Smeltink
Frank is dol op cijfers, die pretoogjes van hem gaan glimmen bij tabellen en grafieken. Als je niet oplet neemt ie de hele jaarrekening met je door. Heel fijn dus dat hij er niet over na hoefde te denken toen hij als penningmeester gevraagd werd. Frank werkt bij Achmea en beheert daar samen met collega’s de beleggingen van de Achmea merken. Ook weer die cijfers dus. Kan hij ook nog es een lekker balletje slaan en speelt al jaren competitie. En nu ook het padellen ontdekt, ook leuk. Thuis zijn daar zijn twee kids Yuna en Nine.

>> Stel een vraag aan de penningmeester

Secretaris - Rebecca van der Poel
Rebecca woont in Nederhorst op de grens met Ankeveen en Kortenhoef samen met Marcel en ze hebben 3 kinderen, Lara, Senna en Minne, waarvan inmiddels 2 al uit huis. Daarom heeft zij best wat tijd over om zich voor deze leuke club in te zetten. In het dagelijks leven runt zij een modellenbureau en iedere woensdag maakt zij 30 kids aan het lachen. Een jaar of 10 geleden is ze lid geworden bij Westerveld en sindsdien speelt ze met erg veel plezier in een heel gezellig mixteam op de zaterdag competitie. 

>> Stel een vraag aan de secretaris

Ledenadministratie - Meta Verrips
Meta heeft haar eigen administratiekantoor en dacht “vooruit die ledenadministratie van de club kan er ook nog wel bij”. Ze is dol op muziek, dansen en Westerveld en dan vooral al die aardige mensen daar! Op maandagavond is ze altijd te zien op de baan met haar vaste tennismaatjes. Ze woont in Hilversum en haar twee heerlijke zonen Jurre en Rens zijn al uitgevlogen. 

>> Stel een vraag aan de ledenadministratie

Algemeen lid - Erik-Jan Bausch
Erik-Jan zijn middle-name is eigenlijk hospitality. Als General Manager bij Leonardo Hotels weet hij echt wel hoe hij onze bar goed kan organiseren. Na zijn Hotelschool in Leeuwarden is hij met zijn vrouw en twee kinderen in Hilversum terecht gekomen. En hoe druk ook met werk en jong gezin, toch tijd maken om zich in te zetten voor de club, wordt gewaardeerd! Hij is verantwoordelijk voor de hospitality commissie en zit in het dagelijks bestuur. 

Algemeen lid - Erik Plantinga
Erik is vaak te zien op Westerveld, als Coördinator Accommodatie en ook om af en toe nog een lekker potje tennis of padel te spelen. Hij was al lid van Westerveld toen de banen nog naast het gemeentehuis op het Noordereinde lagen. In zijn werkzame leven was hij onder meer, manager, interim-directeur, projectleider en procesadviseur bij verschillende organisaties. Veranderen is de rode draad in zijn denken. Hij woont met een heerlijk uitzicht in Ankeveen met zijn vrouw Renée. Hun 4 kinderen (Reinoud, Maud, Noor en Ellen) hebben inmiddels al voor 6 leuke kleinkinderen gezorgd. En toch houdt Erik nog tijd over om zich in te zetten voor de club! 

>> Stel een vraag over accommodatie

Adviseurs van Bestuur

 

Elsbeth Koutsoglou
Elsbeth is adviseur van het bestuur maar gelukkig vooral ook een doorpakker. Doordat ze jarenlang in commissies heeft gezeten bij Westerveld weet ze precies wie wat waar en hoe. En haar hart ligt echt bij de club, ze pakt alles aan om bijvoorbeeld meer jeugd te interesseren voor tennis en padel zodat onze vereniging blijft floreren. Ze is vaak te vinden op Westerveld net als haar Jannis en hun 3 pubers. Dan runt ze ook nog een opleidings- en adviesbureau voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen en is ze in te zetten als interim HR Adviseur.
Waar haalt ze de tijd vandaan? Fijn voor Westerveld in elk geval dat wij in haar agenda passen.

Kristian Hustinx
Kristian is eigenlijk het brein van Westerveld, letterlijk en figuurlijk achter de schermen: wil niet op de voorgrond in bestuur maar is onze systeembeheerder 2.0. Alles achter de app, de site, de planningen maar ook kassa, de pin etc, Kristian weet het en doet het. Altijd met een lach, een lichtje in z’n ogen en een “doe ik wel even”. De club kan niet zonder hem dus gelukkig laat zijn Inge hem lekker z’n gang gaan achter die computer. Soms gaan ze natuurlijk wel samen tennissen, padellen of golfen als ze niet op de kleinkids hoeven te passen, want ja: je zou het niet zeggen maar hij is ook nog OPA !


>> Stel een vraag aan adviseurs

 

Commissies

Technische commissie
De Technische Commissie (TC) houdt zich bezig met de prestatieve aspecten binnen de vereniging. In hoofdzaak betreft dat de trainingen en de competitie en het technisch beleidsplan. Wat betreft de trainingen gaat dit vooral om het aantrekken van trainers, het bewaken van de kwaliteit van de trainingen, het zorgdragen voor de inschrijvingen, de evaluatie met en van de trainers en het inpassen van de trainingstijden binnen de beschikbare uren. Wat betreft de competitie zijn de belangrijkste werkzaamheden, het coördineren van de inschrijvingen, het aanmelden van de teams bij de KNLTB, verzorgen van de competitieleiding, invoeren van de uitslagen, bewaken van de sportiviteit, enzovoort. 
Verantwoordelijk senioren Tennis: Hans Engels, Claire van Dijke en Wendy Wallenburg-van Ingen
Verantwoordelijk Padel competitie: Rik de Jonge en Hendrik-Jan Stenhuis.
Verantwoordelijk: Delphine Mensen-Ducat en Nino van Manen

Barcommissie
De barcommissie verzorgt de inkoop van de bar en de planning van de bardiensten. Leden kunnen via de KNLTB app zelf inschrijven voor hun 2 bardiensten per jaar. 
Verantwoordelijk: Erik-Jan Bausch

Coördinator Accommodatie
De coördinator Accommodatie is degene binnen het bestuur die het onderhoud en de ontwikkeling van de accommodatie in nauwe samenwerking met de Parkcommissie coördineert en begeleidt en het bestuur daarin adviseert. Het uitbesteedde onderhoud van de banen (gravel en padel) valt onder deze functionaris. 
Verantwoordelijk: Erik Plantinga (zie info onder bestuur)

Parkcommissie
Zij onderhouden het park en het clubhuis en adviseren de coördinator Accommodatie over de banen. Het onderhoud van de banen is uitbesteed en wordt aangestuurd door de coördinator Accommodatie. Onder de verantwoordelijkheid van deze commissie valt ook het toegangssysteem. 
Verantwoordelijk: Ruud Roos

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie organiseert toernooien (waaronder natuurlijk de Davis-cup) en clubkampioenschappen voor de jeugd. Daarnaast maken zij in overleg met de trainers de indeling voor de lessen, selectietraining en de competitie. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid voor de (selectie)jeugd. 
Verantwoordelijk: Lindsey van ’t Klooster

Toernooicommissie
De toernooicommissie organiseert gezelligheids toernooien voor de eigen leden. Traditioneel wordt er op Hemelvaartsdag Herenleed gespeeld en is er een apart toernooi voor alle vrouwelijke leden, namelijk Ladiesnight. In de agenda zijn alle toernooien terug te vinden. 
Verantwoordelijk: Marinka van Winsen

De clubkampioenschappen worden georganiseerd door het tennisteam Nicolette van Diemen, William Stijns, Bas Hagen en Yvonne Sikking

Binnen deze commissie is er een aparte afdeling voor het organiseren van padel activiteiten. Zoals bijvoorbeeld het après-ski toernooi en organiseert de complete commissie gezelligheidstoernooitjes en de clubkampioenschappen padel
Verantwoordelijk Padel activiteiten: Sietske Vaessen

Sponsorcommissie
Onze sponsors dragen in zeer belangrijke mate mee aan het succes van onze Open Tournooien in juli (Singles) en augustus (Dubbels en Mixed), maar ook aan de binnen en buiten inrichting van het park. Zoals bijvoorbeeld de windschermen rond de banen.
Verantwoordelijk: Bastiaan Hellingman

Open toernooi commissie
Deze commissie organiseert de Open Toernooien: het Manten Single Open en het Rojo Trompenburg Dubbel Open. Deze toernooien zijn altijd goed bezet met leden van andere verenigingen. Tijdens het Trompenburg toernooi is er ook gelegenheid om 's-avonds te eten in een speciaal daarvoor ingerichte tent. 
Verantwoordelijk:  Andre Slooff

Beheer
Deze commissie beheert de(ze) website en is het aanspreekpunt voor allerlei IT-technische zaken op het park, zoals het afhangbord en kassasysteem.
Verantwoordelijk: Kristian Hustinx

Onboarding Commissie
Deze commissie zorgt ervoor dat alle nieuwe leden een warm welkom hebben op de club.
Verantwoordelijk: Judith Doomen

Communicatie
Nieuwsberichten op de site en post op onze socials worden onder andere gedaan door onze dames van communicatie en ook de nieuwsbrief wordt iedere maand verstuurd naar alle leden.
Verantwoordelijk:  Sietske Vaessen en Sonja Kamst

Tennislessen
House of Tennis verzorgt de lessen voor de jeugd en volwassenen.
Verantwoordelijk: Fleur Bollebakker

Padellessen
RS Padel Academy verzorgt de lessen voor jeugd en volwassenen.
Verantwoordelijk: Harold Wilbers contactpersoon vanuit Westerveld 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060