Ledenstop Padel

Inmiddels 1 jaar na de opening van de banen, is het ledenaantal nagenoeg verdubbeld en is het padellen bij tennis & padelvereniging Westerveld dermate populair dat de baanbezetting op dit moment, voornamelijk in de avonduren doordeweeks, een maximum heeft bereikt. Dit heeft ons doen besluiten per direct een ledenstop af te kondigen voor senior padellers (padel only lidmaatschap en padel & tennislidmaatschap), in ieder geval tot 31-12-2023.  

Een padellidmaatschap voor jeugdleden t/m 17 jaar en een tennis only lidmaatschap is overigens nog wel gewoon mogelijk. De komende maanden willen we gebruiken om samen met jullie te zoeken naar een optimale balans tussen baan beschikbaarheid en bezetting. Uiteraard helpt het om eens buiten de piekuren ’s avonds met elkaar af te spreken, maar er zijn zeker nog meer mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een betere balans. En natuurlijk kun je zelf een reservering waar je onverhoopt geen gebruik van maakt direct verwijderen zodat een ander alsnog op die tijd kan spelen. Ideeën en suggesties zijn dan ook zeer welkom. Spreek hiervoor een bestuurslid aan of mail naar [email protected].

Wij zullen tevens gaan informeren bij andere padelverenigingen die hiermee te maken hebben en ongetwijfeld heeft de KNLTB ook nog de nodige tips voor ons. Uiteraard houden we jullie via de nieuwsbrief op de hoogte en hopen voor het einde van dit kalenderjaar een passend plan met jullie te kunnen delen.

Bestuur tennis & padelvereniging Westerveld 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060