Elke donderdagavond tennis toss

29 maart 2024


Het voorjaarsseizoen gaat weer van start, hopelijk gepaard met lekker weer om veel op de banen te kunnen vertoeven. Dat betekent ook dat de tennistoss op donderdagavond een hele goede manier is om leden te leren kennen en lekker te kunnen ballen, zonder daarvoor met mensen te hoeven afspreken.

Je kunt je via ons je aanmelden voor de tennistoss app, zodat je kunt afstemmen dat er meerdere mensen aanwezig zijn op de donderdag.
Vanaf 4 april kan er weer elke donderdag vanaf 19.00-22.00 uur gespeeld worden op banen 5 & 6. 
Leden met alle speelsterktes zijn welkom (het niveau van de deelnemers ligt over het algemeen rond 7 / 8 / 9). Je hoeft geen tennispartner te regelen. Je komt gewoon naar de club op het tijdstip dat jou het beste uitkomt, je legt je KNLTB-pasje of een kaartje met naam en speelsterkte bij het tossbord en je wordt ingedeeld voor de wedstrijden. Iedere ronde duurt een half uur. 
Op het tossbord kun je vervolgens zien op welke baan en met wie je de volgende wedstrijd speelt. Je speelt dus steeds in een andere samenstelling.


De regels voor de toss zijn simpel:

  • Je legt bij binnenkomst je KNLTB-pasje op het tossbord in het clubhuis. Of schrijf je naam en speelsterkte op een kaartje, omdat je geen KNLTB pas hebt, aangezien deze bij nieuwe leden niet meer verstrekt worden.
  • Er wordt een indeling gemaakt.
  • Zorg dat je zelf ballen bij je hebt.
  • Na een 1/2 uur te hebben gespeeld graag zelf kijken op het tossbord waar en met wie je de volgende ronde speelt.
  • Wanneer je een ronde wilt overslaan, leg dan je pasje op zijn kop.
  • Wanneer je vertrekt of de toss is afgelopen vergeet dan niet je KNLTB-pasje weer mee te nemen, overige kaartjes schoonvegen en achter de bar leggen in het daarvoor bestemde bakje.
  • Het is de bedoeling dat de deelnemende leden zelf verantwoordelijk zijn voor de toss (het indelen van het tossbord, evt. met hulp van de bardienst als iedereen op de baan staat).

Heb je nog vragen, neem gerust contact met de Onboarding commissie; 
[email protected]

Karin Blom & Judith Doomen

Nieuwscategorieën Tennis

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 656 2180

Adres

Kininelaantje 2
1243 LD 's-Graveland

KVK-nummer

40516060