T.V. Westerveld

Bar.jpg

Open- en sluitingstijden bar

26 november 2022

Wat fijn dat ons clubhuis het hele jaar open is en je na je potje tennis of padel nog lekker kunt nagenieten van een hapje en een drankje in ons clubhuis of op het terras. Als bar in een sportvereniging hebben wij een bepaalde uitzonderingspositie ten opzichte van de reguliere horeca. Daarbij is het van belang dat ieder lid dat een bardienst draait beschikt over een Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) certificaat. Ook mag er alleen alcohol geschonken worden tussen 12.00-24.00 uur. Dit betekent dat ons clubhuis tot uiterlijk 24.00 uur geopend is.

PadelComp 800x460.jpg

Ledenstop padellidmaatschap senioren

03 oktober 2022

Inmiddels 1 jaar na de opening van de banen, is het ledenaantal nagenoeg verdubbeld en is het padellen bij tennis & padelvereniging Westerveld dermate populair dat de baanbezetting op dit moment, voornamelijk in de avonduren doordeweeks, een maximum heeft bereikt. Dit heeft ons doen besluiten per direct een ledenstop af te kondigen voor senior padellers (padel only lidmaatschap en padel & tennislidmaatschap), in ieder geval tot 01-01-2023.

Vragen?

Kininelaantje 2